Pronosticul Zilei EURO 2020 07.07.2021

0

Am avut ceva emotii ieri, Mancini nefiind prea inspirat cu schimbarile, o schimbare de modul putand aduce calificarea inca din primele 90 de minute,

Tot pe un pont la partida de la Euro voi merge si azi, Pronosticul Zilei din data de 07 Iulie 2021 urmand a veni din partida dintre Anglia si Danemarca.

Anglia.

Se afla abia pentru a 3-a oara in semifinale de la Euro, nereusind niciodata sa castige turneul continental, ci doar pe cel intercontinental, in 1966. Iar triumful din 1966 a venit chiar acasa, pe Wembley, intr-o finala impotriva Germaniei de Vest, acesta fiind si unul din motivele pentru care englezii au incredere ca vor iesi campioni.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

A inceput sa prinda viteza dupa faza grupelor, invingand-o in sferturi, pe Germania, scor 2:0, castigand mai apoi in fata Ucrainei, cu scorul de 4:0. Harry Kane a iesit la rampa in cele doua partide, inscriind golul de 2:0 in jocul cu nemtii si o dubla in duelul cu ucrainienii.

Danemarca.

Spre deosebire de adversara sa, a reusit sa ridice trofeul european deasupra capului, in editia din 1992, intr-o finala cu Germania, castigata cu scorul de 2:0. Si la semifinale de la Euro sta mai bine decat Anglia, urmand a bifa cea de-a 4-a semifinala, fiind o forta la aceste turnee finale de pe vechiul continent.

E prima selectionata ce ajunge atat de departe dupa ce a pierdut primele 2 jocuri din grupe, dupa cele 2 infrangeri venind 3 succese in 90 de minute, 4:1 cu Rusia, 4:0 cu Tara Galilor si 2:1 cu Cehia. Delaney si Dolberg au inscris in partida cu Cehia.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri Anglia – Danemarca.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Castigate: 14 din 21
Unitati: +76

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here