Pronosticul zilei 08 iulie 2020 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2508/07/2020
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.85

Exact ca in curtea scolii s-a jucat ieri intre Crystal Palace si Chelsea, iar in acest conditii, analiza facuta de mine a devenit inutila, iar pontul a fost pierdut.

Ma tem rau de jocuri de interese in aceasta runda intermediara de Serie A, motiv pentru care voi miza pe un pont la Derby de Romania, Pronosticul zilei din data de 08 Iulie 2020 urmand a veni din meciul dintre FCSB si Dinamo.

FCSB.

  • A castigat ultima data acest trofeu in 2015, cand o invingea in finala pe Universitatea Cluj.
  • Nu a excelat in aceasta editie a Cupei Romaniei, asta daca facem exceptie de la meciul tur, invingandu-le la diferenta mica de scor pe Metaloglobus, U Cluj si Hermannstadt.
  • A avut emotii mari si cu U Cluj, dar si cu Hermannstadt, invingandu-le pe ambele la limita, cu Hermannstadt reusind sa intoarca scorul, dupa ce Debeljuh marcase primul in minutul 75.
  • Mario Mihai, Dragos Nedelcu si Lucian Filip sunt accidentati, in timp ce Iulian Cristea e suspendat, iar Adi Popa si-a incheiat contractul.

Dinamo.

  • De nu mai putin de 13 ori a castigat acest trofeu, ultima data, in editia 2011/2012, cand a castigat finala in fata echipei Rapid.
  • De la acel trofeu, a reusit sa mai castige SuperCupa Romaniei din acelasi an, 2012 si Cupa Ligii din editia 2016/2017.
  • Le-a invins pe rand pana in aceasta faza a competitiei, pe UTA Arad, Foresta Suceava si pe Academica Clinceni.
  • Daca FCSB nu poate conta pe Adi Popa, Dinamo nu poate conta pe Ioan Filip din acelasi motiv.

Concluzii.

  • Inclusiv GSP sustine faptul ca Adi Mihalcea ar trimite rezervele in acest joc, in atac urmand a evolua Popa, sprijinit de Fabbrini, Lazar si Bani, care in mod normal nu ar trebui sa puna probleme portii adverse.
  • Totodata, Serban pare ca va bifa un alt joc datorita clauzei contractului semnat de acesta cu Dinamo si astfel Dinamo va arata destul de rau in acest joc, iar sansele FCSB-ului de a se impune sunt astfel destul de mari.
  • Daca Dinamo joaca cu rezervele, Vintila e gata sa bage cel mai bun primul 11 posibil, cu Coman, Petre si Man in atac si cu Florin Tanase inter-stanga, Tanase urmand astfel a juca pe pozitia sa naturala, fara a influenta prea mult rezultatul formatiei sale.

Pronosticul zilei 08.07.2020

Pronosticul zilei 08072020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
7 Pierdute
74% Rata de castig
215 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: