Pronosticul Zilei 08.10.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

In momentul redactarii acestui articol, pontul zilei de ieri urma a se desfasura in cursul noptii, bilantul urmand astfel a fi actualizat dimineata.

Pronosticul Zilei din data de 08 Octombrie 2021 va veni tot dintr-un meci din calificarile pentru Cupa Mondiala, insa unul din zona Europa, cel dintre Germania si Romania.

Germania.

Este liderul Grupei J de calificare la Cupa Mondiala, avand 15 puncte in 6 partide, 5 victorii si 1 infrangere. Unica infrangere de pana acum a fost suferita acasa, cu Macedonia de Nord, scor 2:1, castigand toate meciurile disputate mai apoi, 2:0 cu Liechtenstein, 6:0 cu Armenia si 4:0 cu Islanda.

Sane, Gnabry, Rudiger si Werner au marcat in victoria din Islanda, meci in care nemtii au avut si un gol anulat pe motiv de offside. Ilkay Gundogan, Matts Hummels si Gosens sunt jucatorii pe care Hansi Flick nu poate conta pentru jocurile din octombrie, pe ultimul neputand conta nici in noiembrie.

Romania.

Se afla pe pozita a 3-a in cadrul Grupei J, avand 10 puncte, 3 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri. A luat 7 din cele 10 puncte in septembrie, 2 victorii si 1 remiza, 2:0 cu Islanda, 2:0 cu Liechtenstein si 0:0 cu Macedonia de Nord.

Cordea putea aduce victoria in jocul din Macedonia de Nord, lovitura de cap a acestuia din 8 metri fiind insa imprecisa, ajungand pe langa poarta. Dennis Man si Deian Sorescu nu au fost convocati pentru aceste partide, urmand a reveni probabil in noiembrie.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont e regasesc in articolul ponturi pariuri Germania – Romania.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Castigate: 13 din 19
Unitati: +162

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here