Pronosticul zilei 09 februarie 2021

Scris de chiriladavid2509/02/2021
Pontul Zilei
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.6

Savic si Oblak au facut ca ieri sa nu iasa nici victoria lui Atletico, cum nu a iesit nici GG-ul de la Dusseldorf vs Kiel, meci incheiat 0:2, in care gazdele au suferit rau la capitolul viteza, dar si la capitolul centrari, avand insa doua ocazii mari de gol ratate care putea fi lesne transformate in gol.

Pentru azi voi miza pe un pont dintr-un meci de Cupa, Pronosticul Zilei din data de 09 Februarie 2021 urmand a veni din partida dintre Juventus si Inter.

Juventus.

  • Se afla pe pozitia a 3-a in clasamentul din Italia, avand 42 de puncte, insa si 1 meci mai putin disputat decat cele doua formatii din Milano.
  • E intr-o forma foarte buna, cu 6 victorii la rand in toate competitiile, impunandu-se de asemenea in precedenta runda de campionat, 2:0, acasa cu AS Roma.
  • Un gol marcat de Cristiano Ronaldo si un autogol a lui Ibanez au adus victoria bianconerilor in jocul cu Roma, meci in care Juventus a stiut foarte bine sa se apere si sa profite de spatiile lasate in aparare de adversar.
  • Arthur si Morata au fost loviti de gripa si nu vor evolua in acest joc, in timp ce Dybala e accidentat, la fel si Ramsey.

Inter.

  • Ocupa pozitia secunda in clasamentul din Serie A, avand 47 de puncte, cu 2 mai putin decat Milan.
  • Are 3 victorii si 2 remize in ultimele 5 runde de campionat, impunandu-se in deplasare in precedentul joc, 2:0 cu Fiorentina.
  • Nicolo Barella si Perisic au marcat in jocul cu Fiorentina, Perisic marcand din pasa lui Hakimi, cel care a fost suspendat in mansa tur a semifinalelor Coppa Italia.
  • Alexis Sanchez si Arturo Vidal sunt suspendati pentru mansa retur.

Concluzii.

Conte a pus gand rau echipei unde a cunoscut gloria si ameninta ca va veni la Torino cu gandul la a obtine calificarea in finala, asadar se anunta un meci super tare, unul care sigurat va oferi goluri, cred eu, marcate de ambele formatii.

Absentele din ambele tabere cred ca vor ajuta de asemenea ca acest joc sa se incheie cu goluri inscrise de ambele combatante, Conte fiind obligat sa joace din start cu perechea de atacanti LuLa, in timp ce Pirlo e nevoit sa ii bage titulari pe Ronaldo si Chiesa.

Si in tur, ambele echipe au marcat, Inter venind dupa un succes in campionat venit chiar pe teren strain, avand astfel cunostintele necesare prin care sa incerce o rimontada in retur.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
8 Pierdute
71% Rata de castig
115 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: