Pronosticul Zilei 09 iunie 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Voi schimba continentul, insa voi merge tot pe un pont la un meci amical international, Pronosticul Zilei din data de 09 Iunie 2021 urmand a veni din jocul dintre SUA si Costa Rica.

SUA.

  • Este proaspata castigatoare a competitiei CONCACAF Nations League, noua competitie din zona America de Nord si Centrala.
  • A castigat finala in fata Mexicului, avand insa nevoie de prelungiri, golul care a adus trofeul fiind semnat de Pulisic din penalty.
  • Giovanni Reyna si Weston McKennie au marcat in primele 90 de minute ale jocului cu Mexic, asta dupa ce mexicanii au condus in 2 randuri in acel joc.
  • Tyler Adams e accidentat si nu poate evolua in acest joc.

Costa Rica.

  • E o selectionata fara rezultate importante in ultimii ani, ocupand pozitia 50 in clasamentul FIFA, asta in conditiile in care SUA sunt pe locul 22.
  • E fara victorie de 10 meciuri, ultima partida castigata venind in noiembrie 2019, 2:1, cu Curacao.
  • A jucat finala mica la CONCACAF Nations League, finala pierduta la penalty-uri, dupa ce a fost la egalitate dupa 90 de minute in duelul cu Honduras.
  • Fost la Arsenal, dar si la Frosinone, Joel Campbell a marcat cu Honduras, celalalt gol al selectionatei costaricane fiind izubtit de fundasul Francisco Calvo.

Concluzii.

Proaspat castigatoare a competitiei CONCACAF Nations League, SUA vor incheia fereastra internationala cu acest amical in fata selectionatei din Costa Rica, partida ce va avea loc pe Stadionul Rio Tinto din Sandy, Utah.

Iar cum duelul are loc in SUA si cum SUA vine dupa un triumf foarte important, cred ca acestia vor fi motivati sa castige si acest joc, intalnind o selectionata destul de abordabila, una care nu mai stie sa castige de o perioada indelungata de timp.

Iar SUA are 2 victorii la rand in fata acestei selectionate, ambele in meciuri amicale, victorii venite acasa, 2:0, respectiv 1:0.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Castigate: 14 din 22
Unitati: -5

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here