Pronosticul Zilei 09.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Asa cum am anuntat inca de ieri si azi merg pe un duel din preliminariile pentru Cupa Mondiala, Pronosticul Zilei din data de 09 Septembrie 2021 urmand a veni din meciul dintre Uruguay si Ecuador.

Uruguay.

Se afla pe pozitia a 4-a in clasamentul din Preliminariile pentru Cupa Mondiala de pe continentul sud-american, avand 12 puncte, cu 1 mai putin decat adversara sa din acest joc. E neinvinsa de 4 jocuri in preliminarii, 3 remize si 1 victorie, victoria venind chiar in ultimul meci, 4:2 cu Bolivia.

Giorgian de Arrascaeta a marcat o dubla cu Bolivia, in timp ce atacantul din acel joc, Agustín Álvarez, a inscris si el, oaspetii ajungand sa inscrie in ambele porti. Rodrigo Bentancur e incert pentru acest joc, in timp ce Matias Vina e anuntat apt de joc, absentele importante fiind reprezentate de atacantii Luis Suarez si Edison Cavani.

Ecuador.

Sta excelent dupa primele 8 meciuri din preliminarii, avand 13 puncte, 16 goluri marcate si 10 primite. A luat 4 puncte din aceste 2 jocuri din septembrie, castigand acasa, cu Paraguay, scor 2:0, remizand in jocul 2, 0:0, tot acasa, cu Chile.

Michael Estrada e golgheterul ecuadorienilor dupa primele 8 jocuri, cu 4 reusite, inscriind si in jocul cu Paraguay, desi a jucat doar 11 minute. Jhegson Méndez e accidentat, in timp ce Júnior Sornoza e suspendat.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Uruguay – Ecuador.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Castigate: 8 din 14
Unitati: -127

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
36 din 49 73% +1391.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here