Pronosticul Zilei 12.07.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Am avut de ales azi intre liga a 2-a norvegiana si Gold Cup si pana la urma am mers pe cea de-a doua varianta, Pronosticul Zilei din data de 12 Iulie 2021 urmand a veni din partida dintre Jamaica si Suriname.

Jamaica.

S-a calificat lejer la Gold Cup, in preliminarii luand 16 puncte in 6 meciuri, 21 de goluri marcate si 1 singur primit. De la calificari a disputat doar amicale, rezultatele fiind putin convingatoare, pierzand ultimul joc, in fata selectionatei olimpice a Japoniei, scor 4:0.

A ajuns pana in semifinale la editia precedenta de Gold Cup, una castigata de Mexic, Mexic invingand-o chiar pe SUA in finale, cea care a eliminat-o pe Jamaica. Adrian Mariappa, fost jucator la Watford si Bristol City e capitanul acestei echipe.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Suriname.

Ocupa abia pozitia 136 in clasamentul FIFA pe Natiuni, fiind insa o selectionata destul de valoroasa, cu o valoare de piata pe Transfermarkt de aproape 20 milioane euro. Are un sistem de joc destul de interesant, unul foarte ofensiv, 4-2-1-3, aripile ofensive fiind destul de periculoase, Diego Biseswar jucand la PAOK, in timp ce Sheraldo Becker la Union Berlin.

Joaca in calificarile pentru Cupa Mondiala, acolo unde e pe 2 intr-o grupa din care mai face parte si Canada, fiind la 3 puncte in spatele canadienilor, cu care au pierdut acum o luna, scor 4:0. Ryan Donk, fundas fost la Galatasaray pana in vara, e capitanul echipei, el ajungand acum la 35 de ani.

Concluzii.

Are o echipa mai buna Jamaica, federatia acestui stat sustinand o campania puternica, inainte de Gold Cup, de acaparare a cat mai multor jucatori din primele 2 ligi din Anglia, Andre Gray, Bobby Reid, Daniel Johnson sau Amari'i Bell facand parte din lotul acestei selectionate.

De cealalta parte, Suriname nu are de asemenea o echipa rea, avand insa multi jucatori fara angajament semnat, 11 astfel de jucatori aflandu-se in lot, multi dintre ei trecuti de 30 de ani, avand o forta destul de modesta.

Doua victorii la rand are Jamaica in ultimii 5 ani de zile in fata acestui adversar, fiind o selectionata cu pretentii la acest turneu final cum de altfel a fost si la precedentele, in 2019 jucand semifinalele.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Castigate: 14 din 21
Unitati: +76

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here