Pronosticul Zilei 14.10.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Desi a fost destul de dominata de echipa de tineret al lui Manchester United, Sunderland a reusit sa se impuna ieri, scor 2:1.

Nu am multe optiuni pentru azi, Pronosticul Zilei din data de 14 Octombrie 2021 va veni din jocul dintre Brazilia si Uruguay, meci din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondiala.

Brazilia.

Se afla la conducerea grupei unice de calificare la Cupa Mondiala din zona Americii de Sud, avand 28 de puncte, cu 6 mai mult ca Argentina. Are 9 victorii si 1 remiza in cele 10 meciuri de pana acum, remizand chiar in ultimul joc, 0:0, cu Columbia.

A avut parte de un meci dificil in Columbia, partida fiind echilibrata, cu putine suturi pe poarta. Eder Militao e accidentat si s-a intors la echipa sa de club.

Uruguay.

Ocupa pozitia a 4-a in preliminarii, avand 16 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Ecuador. Are 4 victorii, 4 remize si 3 infrangeri, luand 8 puncte din ultimele 5 meciuri, 2 victorii, 2 remize si 1 infrangere.

A pierdut grav in ultimul joc, 3:0, in deplasare cu Argentina, avand doar o dubla ocazie importanta, unde portarul Martinez s-a dovedit a fi providential. Rodrigo Bentancur revine de dupa suspendare, in timp ce Jose Maria Gimenez e accidentat, revenind la clubul sau, Atletico Madrid.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Brazilia – Uruguay.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Castigate: 13 din 19
Unitati: +162

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here