Pronosticul Zilei 15.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2515/09/2021
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.47

Si azi voi merge pe un pont din Liga Campionilor, Pronosticul Zilei din data de 15 Septembrie 2021 urmand a veni din partida dintre Manchester City si Leipzig.

Manchester City.

E una dintre favoritele la castigarea Ligii Campionilor, jucand finala editiei precedente, una pierduta in fata lui Chelsea, scor 1:0. Merge bine in campionat, unde a luat 9 puncte din primele 4 jocuri, venind dupa 3 succese la rand, cu Norwich, Arsenal si Leicester.

Vine dupa succesul din deplasare, cu Leicester, scor 1:0, meci decis de 1 gol marcat de Bernardo Silva in minutul 62. Portarul Zack Steffen si fundasul stanga Benjamin Mendy sunt jucatorii indisponibili ai lui Pep Guardiola pentru acest joc.

Leipzig.

Are parte de un inceput foarte slab de sezon, fiind doar pe pozitia a 12-a in Bundesliga, luand 3 puncte in 4 runde. Are un nou antrenor in aceasta stagiune, pe Jesse Marsch, cel care are mult de munca, rezultatele fiind foarte slabe.

A pierdut la scor in runda precedenta, 4:1, acasa cu Bayern Munchen, meci in care a luat 3 goluri in primele 54 de minute, Laimer fiind cel care a inscris, gol venit in minutul 58. Doi jucatori indisponibili si la oaspeti, Saracchi si Halstenberg.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Manchester City – Leipzig.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
7 Pierdute
74% Rata de castig
215 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: