Pronosticul zilei 16 februarie 2021

0

Chelsea a reusit sa se impuna ieri cu scorul de 2:0, suficient cat sa iasa pontul zilei de ieri, ambele goluri fiind marcate in primul mitan.

Pare o zi complicata, partidele din Champions League urmand a fi probabil foarte echilibrate, ceea ce face ca Pronosticul Zilei din data de 16 Februarie 2021 sa vina din meciul din Olanda Eerste Divisie, dintre Helmond si Almere City.

Helmond.

  • Se afla pe pozitia a 14-a in Eerste Divisie, avand 26 de puncte, cu 1 mai putin decat Eindhoven.
  • Traverseaza o perioada buna, avand 5 meciuri la rand fara victorie, 2 victorii si 3 remize.
  • Vine dupa 2 remize la rand cu acelasi scor, 1:1, cu Maastricht si Telstar, mijlocasul Lance Duijvestijn marcand golul din ultimul joc, cel cu Telstar.
  • Nu Lance Duijvestijn e golgheterul echipei, ci Karim Loukili, cu 8 reusite, Duijvestijn marcand insa la randul sau de 6 ori.

Almere City.

  • E una dintre echipele de calitate ale ligii secunde din Olanda, fiind pe 3, cu 50 de puncte in 22 de runde.
  • Are 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere in ultimele 5 runde, pierzand grav in precedenta etapa, 4:0 cu Breda.
  • Nu a marcat niciun gol cu Breda, desi da unul dintre golgheterii campionatului, pe Thomas Verheydt, cel care a inscris pana acum de 12 ori.
  • Ryan Koolwijk e un alt jucator important al acestei echipe, un veteran in varsta de 35 de ani, care figureaza cu 6 pase decisive in acest sezon, el fiind de altfel si capitanul echipei.

Concluzii.

Ar trebui sa avem parte de un meci foarte spectaculos, Almere City fiind printre putinele echipe care au marcat 50 de goluri pana acum, doar primele 2 clasate avand un atac mai bun, asta in conditiile in care de Graafschap, echipa de pe locul 2, are si 2 meciuri mai mult jucate.

Astfel, valoarea echipei oaspete nu cred ca poate fi pusa in discutie, in discutie intrand doar rezultatul final, asta pentru ca Helmond e o formatie neinvinsa de 7 runde, 5 victorii si 2 remize.

Iar 6 din aceste ultime 7 meciuri jucate de Helmond au fost GG, in timp ce 3 din ultimele 4 meciuri ale lui Almere City, meciuri jucate in deplasare, au fost GG3+, motiv pentru care pontul meu e pe gol marcat de ambele formatii.

betano euro 2020 v2

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Castigate: 13 din 21
Unitati: -60

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here