Pronosticul Zilei 16 mai 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Pentru azi voi miza pe un pont la un meci de Ligue 1, Pronosticul Zilei din data de 16 Mai 2021 urmand a veni din meciul dintre Lille si St. Etienne.

Lille.

  • Este liderul clasamentului din Ligue 1, avand 79 de puncte, cu 3 mai putin decat PSG.
  • A suferit doar 3 infrangeri in actuala stagiune, inregistrand 23 de victorii si 10 remize, venind dupa 4 victorii in ultimele 5 runde.
  • A castigat in deplasare etapa trecuta, cu Lens, scor 3:0, profitand de superioritatea numerica obtinuta in minutul 35, goluri Yilmaz si David Jonathan.
  • Tanarul atacant, Isaac Lihadji e accidentat si nu va evolua in acest joc.

St. Etienne.

  • Ocupa pozitia a 11-a in clasamentul din Ligue 1, avand 45 de puncte, cu 1 mai putin decat Metz.
  • S-a salvat de la retrogradare, dupa ce a luat 9 puncte din ultimele 5 runde, 3 victorii, cu Bordeaux, Montpellier si Marseille.
  • Cu 1:0 s-a impus in fata lui Marseille, sudicii avand noroc cu succesul obtinut de Lille la Lens, trecand peste nordici in clasament, unicul gol al meciului dintre St Etienne si Marseille fiind inscris Nordin.
  • Yvann Macon, Jessy Moulin, Anthony Modeste, Ryad Boudebouz si Harold Moukoudi sunt indisponibilii formatiei vizitatoare.

Concluzii.

Din nefericire pentru ei, chiar daca se vor impune in acest joc, Lille nu se poate incorona campioana in aceasta runda, decat daca PSG se va impiedica de Reims, principalul criteriu de departajare din Franta fiind golaverajul, Lille avand un golaveraj mai mic decat parizienii.

Insa acest lucru trebuie sa ii motiveze si mai tare pe Lille, care astfel nu isi permite sa astepte o minune din partea lui Reims si vor fi nevoiti sa isi castige jocul, doar in ultima runda povestea putand sa difere.

Totodata, cum victoria e foarte important de obtinut, cred ca nu se vor marca multe goluri, Lille luand greu gol, avand si un atac care nu produce multe goluri, in fata diferenta fiind facuta de calitatea individuala a jucatorilor, doi marcatori, Yilmaz si David.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Castigate: 18 din 27
Unitati: +115

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here