Pronosticul Zilei 16.07.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Inca din minutul 50 a fost castigator pontul zilei de ieri.

Nu prea ma convinge oferta pe meciurile intercluburi, asa ca Pronosticul Zilei din data de 16 Iulie 2021 va veni de la Gold Cup, din partida dintre Guadeloupe si Jamaica.

Guadeloupe.

Nu prea a ajuns de multe ori la Gold Cup, cea mai buna perioada a acestei selectionate fiind intre 2007 si 2011, cand s-au calificat la toate cele 3 editii din acea perioada. Are in total doar 4 succese la turneul Gold Cup, cea mai buna clasare fiind un loc 4, in 2007.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

A jucat 2 tururi preliminare pentru a ajunge la Gold Cup, trecand de Bahamas si de Guatemala, provocand o surpriza mare, pe Guatemala invingand-o la loviturile de departajare. A inceput turneul cu o infrangere in fata selectionatei din Costa Rica, scor 3:1, jucand in 10 din minutul 54.

Jamaica.

Ocupa pozitia a 45-a in clasamentul FIFA pe Natiuni, avand un lot cotat la 70 de milioane euro. Nu a castigat niciodata Gold Cup, jucand finala in 2015 si in 2017, finale pierdute cu Mexic, respectiv SUA.

A participat o singura data la Cupa Mondiala, la editia din 1998, cand nu a trecut de faza grupelor. S-a impus in primul meci din grupe, 2:0, cu Suriname, cele doua goluri fiind marcate de atacantii Reid si Nicholson.

Concluzii.

Au o nationala foarte buna, Jamaica, avand nevoie de cat mai multi jucatori de top, pentru a putea concura cu SUA, Canada, Mexic sau Costa Rica, selectionatele puternice din zona America de Nord si Centrala.

Iar Jamaica a inceput perfect Gold Cup, cu o victorie, 2:0, cu Suriname si pare astfel ca va lupta cu Costa Rica pentru prima pozitie din cadrul Grupei C, fiind semifinalista editiei precedente, o selectionata cu pretentii mari.

Cum Jamaica s-a impus cu 2:0 in fata selectianatei din Suriname si cum Guadeloupe e o selectionata mai slaba decat cea din Suriname, consider ca Jamaica are sanse bune sa marcheze minim 2 goluri si in acest joc.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 15 din 22
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here