Pronosticul Zilei 17.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Mi-au iesit toate cele 3 ponturi date pe meciurile din cupele europene, Bayer Leverkusen si Ferencvaros reusind sa ofere un meci cu 3 goluri marcate.

Pronosticul Zilei din data de 17 Septembrie 2021 va veni din prologul rundei din Bundesliga, cel dintre Hertha si Furth.

Hertha.

Ocupa pozitia a 16-a, avand 3 puncte, 1 victorie si 3 infrangeri. Are 5 goluri marcate si 11 primite, doar echipa de pe locul 12 avand tot atatea goluri inscrise, Leipzig.

S-a impus in runda precedenta, 3:1, in deplasare cu Bochum, meci in care Suat Serdar a izbutit o dubla in primul mitan, golul 3 fiind semnat de Myziane Maolida. Rune Jarstein, Jordan Torunarigha, Márton Dárdai si Krzysztof Piatek sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc.

Furth.

E ultima clasata din Germania, avand 1 singur punct luat in 4 runde, 2 goluri marcate si 11 goluri inscrise. A pierdut pana acum cu Stuttgart, cu Mainz si cu Wolfsburg, remiza venind acasa, cu Bielefeld, scor 1:1.

A pierdut acasa in runda precedenta, 2:0 cu Wolfsburg, meci in care a primit gol devreme, cel de-al doilea gol venind in prelungiri, din penalty. Gideon Jung, Luca Itter, Jessic Ngankam si Robin Kehr sunt accidentatii formatiei vizitatoare.

Concluzii.

Merg aici pe mana gazdelor, Hertha Berlin fiind o echipa ce isi va dori clar sa faca un sezon mai bun decat precedentul si care are sansa acum sa faca 6 puncte dupa primele 5 runde, o zestre destul de buna intr-un campionat cu doar 18 echipe.

Iar singura victorie obtinuta de Hertha Berlin a venit tot in fata unei nou-promovate, Bochum si astfel Hertha ar trebui sa fie clar peste adversara sa din acest joc, Furth marcand doar 2 goluri pana acum, luand in medie peste 2.5 goluri/meci.

Tinand cont de toate acestea, pontul meu aici e 1X si peste 1.5 goluri.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Castigate: 14 din 20
Unitati: +219

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here