Pronosticul Zilei EURO 2020 19.06.2021

0

De neprivit parodia de fotbal de ieri dintre Anglia si Scotia, un meci de o calitate inferioratoare, pe care l-am abandonat dupa primele 45 de minute si la care m-am uitat doar 3 minute in mitanul secund.

Asta e, sunt obisnuit si cu ceea ce se intampla la Copa America, asadar nu m-a surprins prea tare figuratia Anglia si voi merge si azi pe un pont la un meci de la Euro, Pronosticul Zilei din data de 19 Iunie 2021 urmand a veni din confruntarea din meciul dintre Ungaria si Franta.

Ungaria.

A ajuns la Euro via Liga Natiunilor, trecand la baraj de Bulgaria, respectiv Islanda. Chiar cel care i-a calificat la turneul final e marele absent de la aceste jocuri, Dominik Szoboszlai, absenta sa fiind resimtita din plin in partida cu Portugalia.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

A tinut piept Portugaliei timp de 83 de minute, cedand insa total dupa aceea, incasand 3 goluri, intr-o infrangere cu scorul de 3:0, avand si un gol anulat, unul venit chiar inaintea seriei de goluri primite. Daniel Gazdag e accidentat si va rata acest joc.

Franta.

E pe 2 in Grupa F de la Euro, avand 3 puncte, acelasi numar de puncte pe care il are si Portugalia. A avut parte de un meci tare in prima runda, jucand la Munchen, impotriva Germaniei, reusind sa se impuna cu scorul de 1:0.

Un autogol al lui Hummels a decis partida cu Germania, duel in care Mbappe si Benzema au avut cate un gol anulat pe motiv de offside. Kingsley Coman e absent, el urmand a asista la nasterea propriului sau copil, fiind astfel in Franta.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri Ucraina – Macedonia de Nord.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 15 din 22
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here