Pronosticul Zilei 22 mai 2021 – propus de ChirilaDavid25

0

S-a vazut inca de miercuri ca ma apropriu spre ponturile castigatoare si a venit in sfarsit un prim pont castigator, cel dat ieri la jocul dintre Sligo Rovers si Longford.

Prefer un meci cu miza azi, Pronosticul Zilei din data de 22 Mai 2021 urmand a veni din jocul dintre Valladolid si Atletico Madrid.

Valladolid.

  • E pe penultima pozitie din Spania, avand 31 de puncte, 5 victorii, 16 remize si 16 infrangeri.
  • A ajuns in aceasta situatie proasta, dupa ce a pierdut in ultimele 3 runde, ultimul succes obtinandu-l abia in 6 martie, 2:1 cu Getafe.
  • Cele 3 infrangeri au venit la scor, pierzand grav runda precedenta, 4:1, cu Real Sociedad, luand cele 4 goluri in primele 35 de minute de joc.
  • Ruben Alcaraz si Roberto Jimenez sunt suspendati, in timp ce Fabian Orellana, Kenan Kodro si Raul Garcia sunt accidentati.

Atletico Madrid.

  • Este liderul campionatului inainte de ultima runda, avand 83 de puncte, cu 2 mai mult decat Real Madrid.
  • Are nevoie de victorie in ultimul joc, stand prost la capitolul dueluri directe cu Real Madrid.
  • S-a impus foarte greu runda precedenta, acasa, cu Osasuna, oaspetii deschizand scorul in minutul 75, Renan Lodi si Suarez intorcand scorul pana in minutul 88.
  • Stefan Savic e suspendat, in timp ce Thomas Lemar e accidentat.

Concluzii.

Vor fi motivati financiari cei de la Valladolid, chiar de patronul echipei, Ronado, cel care le-a promis fiecarui jucator cate 150.000 euro pentru a o impiedica pe Atletico Madrid, acest lucru nefiind insa suficient pentru ca Real sa ia titlul, acestia avand meci dificil, cu Villarreal.

Oricum, la ce forma traverseaza Valladolid, o motivare suplimentara nu cred ca ii poate ajuta prea mult pe fotbalisti, care nu au reusit sa se salveze pe ei de la retrogradare, insumand 3 infrangeri la rand, infrangeri la minim 2 goluri diferenta.

Iar cum de la Real Sociedad, Valladolid a luat 4 goluri in primele 35 de minute, ma astept la o victorie a oaspetilor, chiar daca va fi una muncita din greu, victorie care sa vina cu primul gol marcat de ei.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Castigate: 11 din 17
Unitati: +29

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here