Pronosticul Zilei 23.06.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Mi-a iesit pontul zilei de ieri, insa nu a fost o alegere prea insipirata, DNB 1 sau orice pariu care sa includa victoria croatilor fiind mult mai bun decat cel ales de mine.

Nu vreau sa ma incurc azi intr-un meci de la Euro si astfel voi schimba competitia, Pronosticul Zilei din data de 23 Iunie 2021 urmand a veni din meciul de la Copa America, dintre Brazilia si Columbia.

Brazilia.

Conduce Grupa B de la Copa America, fiind deja calificata in optimi, Venezuela, echipa de pe locul 4, neavand sanse de a face mai mult de 5 puncte. S-a impus in ambele meciuri de pana acum, 3:0 cu Venezuela si 4:0 cu Peru, dominand clar ambele partide, doar Neymar marcand pana acum mai mult de 1 gol.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

A stat in runda precedenta, ultimul joc disputandu-l tot pe acest stadion unde se joaca acum, castigand in fata peruanilor, scor 4:0, goluri Alex Sandro, Neymar, Ribeiro si Richarlison. Fundasul lui Atletico, Felipe, e accidentat si va rata si acest joc.

Columbia.

E pe 2 in aceasta grupa, avand 4 puncte, 2 goluri marcate si 2 goluri primite. A inceput competitia cu o victorie, 1:0 cu Ecuador, inregistrand o remiza mai apoi, 0:0 cu Venezuela si o infrangere, 2:1 cu Peru.

A jucat prost cu Peru, traversand insa si o perioada mai proasta, criza din fata portii in precedentul joc resimtindu-se din plin in jocul cu peruanii, fiind condusa din minutul 17, egaland pentru putina vreme, prin Miguel Borja, un autogol al lui Yerry Mina ducandu-i din nou in avantaj pe peruani, care s-au si impus.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pronostic se regasesc in articolul ponturi pariuri Brazilia – Columbia.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Castigate: 15 din 22
Unitati: +133

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here