Pronosticul Zilei 26.08.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Pentru azi voi merge pe un pont la un joc din Playoff-ul Conference League, Pronosticul Zilei din data de 26 August 2021 urmand a veni din meciul dintre Union Berlin si KuPS.

Union Berlin.

E abia la cea de-a doua experienta europeana, dupa preliminariile Cupei Uefa din editia 2001/2002. A jucat direct in Playoff, avand pana acum doar 4 meciuri oficiale, 2 din aceste partide fiind in Bundesliga.

A inregistrat 2 remize in cele doua meciuri de campionat, 1:1, acasa cu Bayer Leverkusen si 2:2, in deplasare, cu Hoffenheim. Nu mai putin de 3 jucatori indisponibili au gazdele pentru acest joc, Grischa Promel si Mathis Bruns fiind accidentati, in timp ce Leon Dajaku e incert.

KuPS.

A incheiat sezonul precedent pe pozitia a 3-a, la egalitate de puncte cu locul 2, Inter Turku. In acest sezon, pare ca va termina peste Inter Turku, pe 2, fiind la 9 puncte in spatele liderului HJK.

Le-a eliminat pe rand, pana in aceasta faza, a Playoff-ului, pe Noah din Armenia, Vorskla Poltava din Ucraina si pe FC Astana din Kazakhstan, provocand astfel doua suprize destul de mari. Saku Savolainen, Diogo Tomas si Otso Virtanen sunt accidentati, in timp ce Henry Uzochukwu e suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Union Berlin – KuPS.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Castigate: 13 din 19
Unitati: +162

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here