Pronosticul Zilei 26.09.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Azi voi schimba campionatul si voi miza pe un pont la un meci din Serie A, Pronosticul Zilei din data de 26 Septembrie 2021 urmand a veni din partida dintre Empoli si Bologna.

Empoli.

Se afla pe pozitia a 11-a in clasamentul din Serie A, avand 6 puncte, cu 1 mai putin decat Torino si Udinese. Are 2 victorii si 3 infrangeri pana acum, castigand doar in deplasare, 1:0 cu Juventus si 2:0 cu Cagliari.

Vine dupa victoria din Sardinia, cu Cagliari, scor 2:0, meci in care Federico Di Francesco a inscris in primul mitan, in timp ce golul 2 a fost izbutit de Stulac in mitanul secund. Fiamozzi, Tonelli si Damiani vor absenta de la gazde pentru acest meci.

Bologna.

Ocupa pozitia a 8-a in Serie A, fiind la egalitate de puncte cu Lazio, ambele avand cate 8 puncte. A oferit meciuri destul de spectaculoase in acest sezon, avand 7 goluri marcate si 10 goluri primite, venind dupa un 2:2 acasa, cu Genoa.

A condus in doua randuri in jocul cu Genoa, oaspetii reusind sa egaleze la 1 printr-un ex, Mattia Destro si la 2 dintr-un penalty la care arbitrul ar fi trebuit sa dicteze fault in atac, refuzand categoric sa revada faza la monitor, dandu-si doar cu presupusul. Mijlocasii centrali Michael Kingsley si Jerdy Schouten sunt accidentatii formatiei vizitatoare.

Concluzii.

Argumentele pentru acest pont se regasesc in articolul ponturi pariuri Empoli – Bologna.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Castigate: 14 din 20
Unitati: +219

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here