Victoria Azarenka vs Simona Halep – Pariul zilei 09.09.2015

252

Meciul Zilei la pariuriVictoria Azarenka vs Simona Halep – Pariul zilei 09.09.2015  – Simona Halep încearcă astăzi de la ora 20:00 să facă pasul spre “careul de aşi” al ultimului Grand Slam din 2015 – US Open. Adversara constănţencei va fi o fostă lideră mondială, Victoria Azarenka.

Simona Halep ar fi trebuit să pornească cu prima şansă în acest joc în condiţiile în care este locul secund WTA, iar Vika se află doar pe 20. Modul în care au evoluat cele două jucătoare în partidele de miercuri i-au făcut pe bookmakeri s-o dea favorită destul de clară pe bielorusă. Aza are cota 1.40 la Unibet şi 1.44 la WInmasters.

Un succes al bielorusei la o diferenţă de minim patru game-uri este perfect realizabilă. Fostă lideră mondială Azarenka s-a recuperat după o accidentare destul de serioasă şi este în continuă creştere. La acest turneu a avut probleme într-un singur joc, cu Angelique Kerber, trecând de a 11-a jucătoare a lumii în trei seturi. În ciuda faptului că în acel joc n-a acoperit handicapul cred că altfel vor sta lucrurile astăzi. Azarenka va fi cea care va dicta ritmul, o va plimba pe Simona prin teren şi cum românca nu este pusă la punct fizic, timpul de două zile pentru recuperare de după meciul cu Lisicki în care a acuzat probleme mari fiind mult prea scurt. Cu o jucătoare în faţă mult mai ofensivă decât Sabine nu cred că Simona va mai reuşi să acceadă în turul următor, chiar dacă sincer să fiu mi-aş dori să fiu contrazis de românca noastră. La momentul actual pare totuşi că Aza este mult peste Simona, dacă nu tehnic, atunci cel puţin din punct de vedere fizic.

  • Pariul zilei 09.09.2015: Victoria Azarenka vs Simona Halep > Victoria Azarenka -3.5 game-uri, cota 1.77 la Unibet

Bilanţ pariul zilei 2015: 64 castigate – 3 anulate – 45 pierdute (procentaj 59%)  

Pariază aici pontul zilei şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here