5 pariuri pentru Columbia – Japonia, alege unul si joaca-l la cota 10!

2

Primul meci al zilei de marti de la Cupa Mondiala se joaca la Saransk, pe Mordovia Arena, intre Columbia si Japonia. Pentru partida ce va incepe la ora 15:00 eu iti prezint in continuare 5 ponturi la pariuri in care am foarte mare incredere. Te voi invata cum poti sa joci oricare dintre aceste selectii la o cota speciala de 10.00 la aceasta casa de pariuri online. Asadar, daca esti interesat de aceasta oferta, citeste cu atentie randurile urmatoare.

cota 10 pentru orice pariu plasat pe cupa mondiala

Plaseaza ACUM orice pariu pe Columbia – Japonia la o cota marita de 10.00!

Cum poti juca pariuri la cota 10 pe Columbia – Japonia?

Daca nu ai mai pariat niciodata pana acum la aceasta agentie de pariuri, atunci poti beneficia de cota 10.00 pentru orice pariu jucat la meciul dintre Columbia si Japonia. Fiecare jucator poate beneficia o singura data de cota speciala de 10.00 pe parcursul Campionatului Mondial. Daca vrei sa profiti de oferta, urmeaza acesti pasi:

  1. Te inregistrezi la casa de pariuri de pe ACEST LINK SPECIAL.
  2. La inscriere, introduci urmatorul cod promo: COTA10.
  3. Efectuezi o depunere in contul de jucator (exclus Skrill si Neteller).
  4. Plasezi un pariu pre-meci sau LIVE, de maxim 50 RON, pe orice selectie la meciul Columbia – Japonia si primesti o cota marita de 10.00!

5 pariuri pentru Columbia – Japonia

In continuare iti prezint 5 pronosticuri pentru meciul dintre Columbia si Japonia, cu sanse foarte mari de reusita. Alege unul dintre ele si joaca-l la o super cota de 10.00:

Click AICI si pariaza unul dintre aceste ponturi la cota speciala de 10.00!

Ce se intampla daca pariul este castigator?

In cazul in care pariul se dovedeste a fi castigator, atunci vei primi imediat in cont castigul calculat la cota normala de pe site, iar apoi, in maxim 72 de ore, vei primi si restul de bani, sub forma de bonus, pana la cota de 10.00!

Ce se intampla daca pariul este pierzator?

Daca pronosticul tau este pierzator, nu e nicio problema, deoarece esti asigurat la aceasta agentie! Mai exact, primesti inapoi dublul mizei plasate, in limita a 100 RON, sub forma de bonus!

Ce mai trebuie sa stii?

  • Doar clientii noi, care isi deschid cont la agentie de pe ACEST LINK SPECIAL si introduc la inscriere codul bonus COTA10 beneficiaza de oferta.
  • Numai primul pariu plasat pe meciurile de la Cupa Mondiala este eligibil pentru promotie.

Conditiile de rulaj pentru bonus

  • Daca pariul tau a fost castigator, atunci banii primiti sub forma de bonus va trebui sa ii rulezi de 4x ori pe cote de minim 1.60. Ai la dispozitie 7 zile pentru acest lucru.
  • Daca primesti inapoi dublul mizei plasate, atunci rulajul presupune parierea de 6x ori a fondurilor bonus, pe cote de minim 1.60. Indeplinirea acestor conditii trebuie facuta in termen de 30 de zile.

Joaca ACUM orice pronostic la Columbia – Japonia la cota 10.00!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 4475%+1150.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

    • Salut. Diferenta pana la castigul calculat cu cota 10 se va acorda in maxim 72h. In cazul acesta se va acorda pana cel tarziu vineri la pranz. Daca n-o primesti pana atunci lasa te rog un comentariu aici cu username-ul Netbet si voi incerca sa te ajut, dar in mod normal n-ai de ce sa n-o primesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here