Powerbet Pariuri

Dacă ești în căutare de o alternativă interesantă atunci când vine vorba de casele de pariuri la care merită să joci, Powerbet este o opțiune de luat în calcul. În acest articol îți voi prezenta tot ce trebuie să știi, de la bonusurile oferite până la metodele de depozit disponibile.

powerbet

Bonus  freebet 600 RON

Înainte de a începe să îți prezint bonusurile și promoțiile de care poți profita după ce te înregistrezi la Powerbet, trebuie menționat faptul că această casă de pariuri operează în mod 100% legal în România.

Powerbet deține Licența nr. L1213823W00126, acordată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) la data de 03.01.2021. Aceasta este valabilă până în 28.02.2031, așa că îți poți face cont fără absolut nicio grijă.

Bonus de bun venit Powerbet

Bonus fără depunere

În acest moment, casa de pariuri online nu oferă niciun tip de bonus la pariuri fără depunere. Totuși, dat fiind faptul că Powerbet pune accent pe dezvoltare, sunt șanse destul de mari ca acest lucru să se schimbe.

Îți recomand să verifici constant site-ul operatorului pentru a afla cele mai noi promoții și oferte puse la dispoziție utilizatorilor.

Freebet în valoare de 100% până la 600 RON 

powerbet freebet

Echipa Powerbet vine în ajutorul pariorilor cu o ofertă de bun venit foarte avantajoasă. Aceasta îți poate aduce un Freebet cu o valoare de 100% din suma depusă până la 600 RON. Este efectiv un bonus la prima depunere.

Suma minimă pe care o poți depune pentru a te putea bucura de pariul gratuit la Powerbet este de 50 RON, caz în care vei primi un Freebet în valoare de 50 de lei.

După cum ți-am spus și mai sus, valoarea maximă pe care o poți transforma în bani reali dintr-un Freebet este de 600 RON. Bonusul se acordă într-o singură tranșă, deci nu este vorba despre o promoție ce necesită mai multe depuneri.

Termeni și condiții bonus Powerbet la pariuri sportive

În continuare îți voi prezenta termenii și condițiile bonusului cu Freebet de 100% până la 600 RON de la Powerbet:

 • Oferta este disponibilă exclusiv noilor utilizatori ai platformei Powerbet.
 • Pentru a profita de promoție, trebuie să finalizezi procesul de verificare a identității KYC.
 • Promoția NU are cerințe de rulaj.
 • Totuși, trebuie menționat faptul că de pe urma câștigurilor încasate se va scădea valoarea pariului gratuit (practic a depunerii tale).
 • Bonusul are o valabilitate de 7 zile de la acordare.
 • Pariul gratuit poate fi plasat pe minim 6 evenimente de tip 3-way-market (adică echipa câștigătoare).
 • Cota minimă pe care trebuie să o aibă fiecare eveniment sportiv de pe biletul Powerbet este de 1.70.
 • Singurul tip de depunere admis pentru ofertă este prin card bancar, indiferent dacă este VISA sau Mastercard.

Este important de reținut faptul că vorbim despre un bonus fără rulaj, un tip de ofertă la pariuri sportive destul de rară. Chiar și așa, din câștigul total va fi scăzută valoarea freebet-ului obținut. Uite un exemplu pentru a înțelege mai bine:

Să zicem că ai jucat un bilet pe 100 RON cu o cotă totală de 40. Câștigul pe care l-ai obținut este de 4.000 RON, din care se vor scădea cei 100 pe care i-ai depus, adică valoarea pariului gratuit. Asta înseamnă că rămâi cu 3.900 lei la finalul zilei.

Deschiderea contului

powerbet formular inregistrare cont

Procesul de înregistrare pe platforma Powerbet este format din doar pași extrem de simpli, motiv pentru care sunt convins că îl vei parcurge în doar câteva minute, la orice operator din top case pariuri.

Pentru a completa prima secțiune a formularului de înregistrare Powerbet, trebuie să îți oferi datele de contact (adresă de mail și număr telefon). De asemenea, trebuie să îți alegi o parolă. Îți recomand să alegi una cât mai complexă, pentru a menține securitatea contului.

În cea de-a doua parte a formularului de înscriere trebuie să oferi următoarele date personale:

 • Nume
 • Prenume
 • Strada 
 • Oraș
 • CNP

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

Verificarea identității contului

Validarea noului cont pe platforma Powerbet este necesară pentru a depune fără limite, precum și pentru a putea retrage sumele câștigate.

Pentru a îți verifica noul cont trebuie să accesezi secțiunea Profil - Validarea Contului, unde va trebui să oferi documentele solicitate. 

Primul document pe care va trebui să îl furnizezi este o dovadă a identității. Trebuie să trimiți o poză clară cu buletinul, carnetul de șofer sau pașaportul valabil.

Cel de-al doilea document necesar pentru a finaliza procesul de verificare a contului Powerbet este o dovadă a adresei DOAR dacă ai trimis poză cu pașaportul sau carnetul de șofer la pasul anterior. Poți încărca un extras de cont sau o factură de utilități.

Procesul de validare a contului poate dura până la 2 zile. Totuși, în general identitatea îți este verificată la doar câteva ore după ce ai depus documentele necesare.

Metode de depunere și retragere

În acest moment, cei de la Powerbet acceptă o singură metodă de depunere: card bancar Mastercard sau VISA. Această modalitate de a realiza depozite include și Revolut, Apple Pay sau Google Pay.

Suma minimă pe care o poți depune la Powerbet este de 30 RON, în timp ce valoarea maximă a unui depozit nu poate depăși 100.000 RON.

Fiecare depunere are o taxă de 2%. Asta înseamnă că, spre exemplu, dacă alegi să înregistrezi un depozit de 100 RON vei primi în cont 98.

Ca și în cazul depunerilor, retragerile pot fi realizate doar prin card bancar. Suma minimă pe care o poți scoate din contul tău de jucător este de 50 RON.

Banii îți vor intra în cont în cel mult 5 zile de la procesarea operațiunii, însă cei de la Powerbet garantează faptul că marea majoritate a retragerilor sunt finalizate în doar câteva ore.

Ca și la celelalte case de pariuri online din România, la Powerbet există o taxă de retragere de 3%, acel impozit la pariuri online.

Cum plasezi primul pariu Powerbet

Platforma Powerbet este construită pe o interfață cât se poate de simplă și intuitivă, motiv pentru care sunt sigur că nu vei întâmpina nicio dificultate în a găsi secțiunile de pariuri sportive care te interesează.

După ce intri pe site-ul operatorului, în partea de sus a ecranului vei găsi o secțiune intitulată PARIURI. Acceseaz-o pentru a descoperi cele mai tari evenimente ale zilei.

În partea din stânga vei găsi o rubrică ce conține ligi de top, precum și toate sporturile la care poți paria prin intermediul Powerbet. După ce apeși pe unul, vei găsi toate campionatele din oferta operatorului.

Oferta de pariuri de la Powerbet este structurată și pe zile. În imaginea de mai jos vei vedea o poză cu pagina principală a operatorului, ce te poate ajuta să te ghidezi pentru a plasa un bilet într-un timp optim.

powerbet oferta pariuri

Dacă vrei să vezi oferta completă a unui anumit eveniment sportiv, tot ce trebuie să faci este să apeși pe meciul dorit. Sub eveniment se va deschide o nouă fereastră ce conține toate modalitățile de pariere disponibile la Powerbet.

După ce te-ai decis cu privire la un pronostic, apasă pe opțiunea de pariere și introdu miza pe care vrei să o plasezi. Tot ce rămâne de făcut este să apeși pe butonul roșu PARIAZĂ ACUM. Mai jos ți-am pregătit o imagine cu un bilet, pentru a înțelege cât de simplu este.

powerbet inregistrare pariu

De asemenea, ai și opțiunea de a salva un bilet în cazul în care nu vrei să îl plasezi în acest moment.

Powerbet aplicație mobil

În acest moment, cei de la Powerbet nu au integrat o aplicație pariuri sportive pentru telefoanele mobile. Acest lucru constituie un dezavantaj major pentru o mulțime de pariori, dat fiind faptul că un mobile app este optimizat mult mai bine față de site.

Pentru a paria la cele mai tari evenimente sportive Powerbet de pe mobil, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul prin intermediul browser-ului.

Site-ul funcționează foarte bine și de pe telefon. Drept urmare nu vei simți o mare diferență dintre experiența mobilă și cea de pe calculator.

Pariuri disponibile la Powerbet

Sunt sigur că oferta de pariuri sportive Powerbet nu te va dezamăgi câtuși de puțin.

Ai posibilitatea de a paria pe o mulțime de sporturi. Pe lângă cele populare, pe care toată lumea le știe, în oferta Powerbet se regăsesc și golf, darts, MMA, badminton sau hochei pe iarbă. De asemenea, ai și evenimente speciale de automobilism precum NASCAR.

Oferta pe fotbal este bună, motiv pentru care putem afirma faptul că la Powerbet vei găsi cam tot ce ai nevoie. Poți plasa bilete speciale pe numărul de cartonașe, marcatori sau offside-uri.

De asemenea, există și multiple combinații de care poți profita. Marea majoritate sunt de tipul X sau Y. Spre exemplu, echipa gazdă câștigă sau se marchează sub 2.5 goluri (1 & sub 2,5).

Nu lipsesc nici pariurile pe intervale de goluri, ce sunt din ce în ce mai căutate de către pariorii din România. Per total, la fotbal este clar că operatorul Powerbet are o ofertă completă.

Tenisul și baschetul sunt alte 2 sporturi importante la Powerbet, lucru ce se reflectă în oferta foarte bună pusă la dispoziție utilizatorilor platformei.

Powerbet Live

powerbet pariuri live

Platforma are o secțiune separată pentru evenimente Live. Ele sunt împărțite în funcție de sportul practicat. Pariurile Live au, în general, o ofertă foarte bună.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că poți da CashOut. Asta înseamnă că ai posibilitatea de a închide un bilet când îți dorești, fără a aștepta finalizarea tuturor evenimentelor incluse.

Poți vedea statisticile în timp real pentru majoritatea sporturilor importante, lucru ce te poate ajuta să te informezi mai bine înainte de a plasa un bilet.

În acest moment, Powerbet nu transmite meciuri Live. 

Promoții Powerbet

În continuare îți voi prezenta alte promoții de care poți profita înregistrându-te la casa de pariuri online Powerbet.

Freebet de 50% până la 300 RON

Singura promoție valabilă în acest moment constă în acordarea unui pariu gratuit în valoare de 50% din suma pe care ai depus-o, până la 300 RON.

Suma minimă pe care trebuie să o depui pentru a te bucura de bonus este de 100 RON. În acest caz, vei primi un freebet în valoare de 50 RON.

Pariul gratuit poate fi plasat pe minim 6 evenimente de tip 3-way-market (spre exemplu, echipa câștigătoare), iar fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă de minim 1.60.

NU există rulaj, însă din suma pe care ai obținut-o din urma pariului gratuit Powerbet se va scădea valoarea freebet.

Să zicem că ai depus 200 RON, primind astfel un pariu free de 100 de lei. De pe urma acestui freebet ai câștigat 1.500 RON. Suma cu care vei rămâne, după ce este scăzută valoarea creditată de Powerbet pentru pariul gratis, este de 1.400 RON.

powerbet promotie freebet zilnic

Asistență clienți Powerbet

Ai întâmpinat vreo problemă în timp ce navigai pe platforma casei de pariuri? Ei bine, sunt convins că se va rezolva foarte rapid pentru că Powerbet dispune de Asistență Live 24/7.

Asta înseamnă că există mereu un operator disponibil, care să te poată ajuta în rezolvarea problemelor întâmpinate.

De asemenea, poți contacta serviciul de suport pentru clienți la adresa de mail contact@powerbet.ro.

La momentul scrierii articolului, nu există un număr de telefon pe care să îl poți apela în cazul nefericit în care ai întâmpinat o dificultate. Oricum, dat fiind faptul că asistența este disponibilă 24/7, nici nu e nevoie.

Powerbet păreri

Powerbet este o casă de pariuri nu foarte cunoscută pe piața online din România, motiv pentru care nu am găsit prea multe păreri despre operator pe internet.

Din câte am observat, lumea tinde să fie mulțumită de oferta de pariuri și evenimentele sportive disponibile. Un mare minus, în opinia unor utilizatori, este absența unei aplicații mobile.

În continuare îți voi prezenta părerea mea despre platformă, după ce am testat-o câteva zile.

Avantaje:

 • oferta de pariere este foarte bună.
 • există o mulțime de sporturi interesante pe care poți plasa bilete, precum MMA sau darts.
 • site-ul este optimizat excelent pentru telefoanele mobile.
 • cotele sunt bune, comparativ cu alte platforme de pariere online.
 • bonusul de bun venit este cât se poate de avantajos, mai ales pentru că nu dispune de cerințe de rulaj.
 • asistența Live este disponibilă 24/7
 • poți salva biletele, în cazul în care nu dispui de fonduri suficiente pentru a le plasa pe moment.

Dezavantaje:

 • nu există streaming de meciuri Live.
 • în acest moment, nu se oferă niciun tip de bonus fără depunere la pariuri sportive.
 • lipsa unei aplicații mobile este un dezavantaj foarte important.
 • nu există suficiente metode de depunere sau retragere (Neteller, Paysafecard, Skrill etc.)

Întrebări frecvente

Pentru că am ajuns la finalul articolului despre pariuri Powerbet, îți voi prezenta unele întrebări puse frecvent despre acest operator.

Pot da Cash Out la Powerbet?

Răspunsul este DA!!! Poți da Cash Out la biletele plasate pe cele mai importante meciuri și evenimente sportive. Îți recomand să verifici în prealabil dacă un eveniment poate fi închis cu ajutorul acestei funcții, pentru a nu avea surprize neplăcute.

Ce sporturi se regăsesc în oferta Powerbet?

Casa de pariuri Powerbet îți pune la dispoziție diverse sporturi. Evident că printre ele se numără și cele mai importante, anume fotbal, baschet, handbal sau tenis.

Atunci când vine vorba de sporturi ceva mai inedite, află că la Powerbet poți plasa pariuri pe MMA, box, darts, golf sau hochei pe iarbă.

În ce condiții pot profita de un bonus de bun venit Powerbet?

Bonusurile de bun venit la Powerbet, precum și la marea majoritate a caselor de pariuri online din România, sunt valabile doar pentru utilizatorii noi. Dacă ai cont de mai mult timp pe această platformă, nu poți profita de o asemenea promoție.

Evident, trebuie să ai cel puțin 18 ani și să locuiești pe teritoriul României.

Ce metode de depunere sunt disponibile la Powerbet?

În acest moment, singura metodă de depozitare disponibilă pe platforma casei de pariuri este prin cardul bancar. Aici sunt incluse și unele portofele electronice precum Revolut, Google Pay sau Apple Pay.

Suma minimă pe care o poți depozita este de 30 RON, în timp ce valoarea maximă admisă este de 100.000 de lei.

Care este suma minimă pe care o pot retrage la Powerbet?

Suma minimă pe care o poți retrage la Powerbet este de 50 RON. Ca și în cazul depunerilor, singura modalitate de retragere este prin cardul bancar.

Există o aplicație mobilă Powerbet?

În acest moment nu există nicio aplicație mobilă Powerbet. Dacă vrei să accesezi platforma de pe un astfel de dispozitiv, trebuie să o faci de pe browser.