Pariuriplus Aplicație

Scris de Laur198528/03/2024

Pariuriplus este apărut recent în industria jocurilor de noroc online din România, însă este un operator complex și complet, cu secțiuni atât de pariuri sportive, cât și de cazino. De puțin timp Pariuriplus a dezvoltat aplicații jocuri de noroc, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOs.

logo pariuriplus ro

Încasează bonus
500 lei

Mai jos îți voi prezenta în detaliu cum să descarci aplicația, dar și cum să beneficiezi de toate avantajele acesteia.

pariuriplus aplicatie

Pariuriplus aplicație iOs

pariuriplus app ios

După cum am precizat și în introducere, aplicația Pariuriplus este una comună atât pentru secțiunea de pariuri sportive, cât și pentru cazino, iar schimbarea acestei secțiuni o poți face din aplicație, din meniul aflat în partea inferioară a ecranului.

Pentru a descărca aplicația de mobil Pariuriplus pe sistemul de operare iOs, asigură-te în primul rând că ești logat la un cont Apple, urmând să accesezi aplicația AppStore. Aici trebuie doar să scrii în bara de căutare Pariuriplus, fiind prima care îți va apărea la rezultate.

Instalarea acesteia pe dispozitivul tău iOs este una ușor de realizat, prin simpla apăsare a butonului Instalează, marcat pe fundal albastru, urmat de confirmarea acestui proces, în special pentru confirmarea îndeplinirii vârstei minime de 18 ani.

Dacă ești interesat de câteva detalii tehnice, aplicația Pariuriplus a fost dezvoltată de către Level Up Interactive și are o dimensiune de 7.6 Mb, infimă pentru memoriile telefoanelor mobile actuale. Fiind o aplicație recent apărută, nu are încă evaluări din partea utilizatorilor.

Pariuriplus aplicație Android

pariuriplus app android

Precum și pe iOs, pe Android poți găsi aplicația mobilă Pariuriplus la o simplă căutare în Magazin Play a cuvântului Pariuriplus.

Butonul Instalează este marcat tot pe fundal albastru precum în cazul aplicației iOs, fiind foarte simplu de instalat. Deja are pe Android sute de descărcări, dar în continuare nici pe Android nu avem încă evaluări din parte clienților.

Dimensiunea aplicație pe acest sistem de operare este de doar 3.31 Mb, la jumătate față de sistemul iOs, chiar nesemnificativă pentru un mobil din zilele noastre.

Dacă ai făcut totul până aici, înseamnă că ai instalat deja aplicația. Așa că m-am gândit să îți ofer și câteva motive importante pentru care să folosești aplicația Pariuriplus în detrimentul site-ului, accesat fie de pe calculator, fie direct de pe mobil.

De ce să descarci aplicația Pariuriplus?

Eu personal sunt fanul aplicațiilor de mobil al platformelor de pariuri sportive. Am multe motive pentru care prefer această interacțiune cu operatorul de pariuri sportive sau cazino, iar mai jos îți voi spune în câteva cuvinte principalele astfel de motive.

  • Confort: Prin aplicația de mobil Pariuriplus, poți accesa cu mai multă ușurință partidele pe care vrei să le pariezi, nemaifiind nevoit să pornești laptopul sau să survolezi între mai multe pagini deschise în browserul telefonului mobil.
  • Compatibilitatea pe mobil: Chiar dacă multe site-uri au platforma bine pusă la punct și pe dispozitivele mobile, aplicațiile de mobil sunt unice, prin meniurile bine structurate, iar meciurile și cotele sunt mult mai ușor de găsit. Cât despre partea de reîmprospătare a unei acțiuni și a paginii, pe aplicația de mobil acest lucru funcționează mult mai natural.
  • Rapiditate: Aplicația de mobil este perfect structurată pentru a veni în sprijinul utilizatorilor. Aici ne referim la meniuri, aranjarea meciurilor, respectiv accesul la orice informație o cauți. Toate acestea au loc într-un mod mult mai rapid decât prin accesarea site-ului Pariuriplus din browserul de pe mobil, fiindcă până la urmă este tot un site, doar transpus în variantă mobilă.

FAQ - Întrebări frecvente Pariuriplus mobil

Ce promoții găsesc la Pariuriplus dacă joc de pe mobil?

Dacă te joci de pe mobil la Pariuriplus vei putea beneficia de exact aceleași oferte disponibile și dacă te loghezi pe PC, deoarece sistemul nu face diferență din acest punct de vedere între dispozitivul utilizat pentru a te juca. Așadar, poți să primești un bonus de bun venit generos pentru pariuri sportive sau cazino, la alegere. Ești eligibil și pentru restul ofertelor actuale de pe site.

Pot plăti cu cardul la Pariuriplus de pe mobil?

Toate metodele de plată pe care le găsești pe platforma Pariuriplus sunt disponibile pe orice dispozitiv, inclusiv pe telefonul mobil. Așadar, dacă dorești să depui folosind cardul bancar pe aplicația mobilă poți face asta urmând exact pașii ca și pe versiunea de desktop a site-ului, procedura fiind identică.

logo pariuriplus2

Încasează 2.000 RON + 350 rotiri gratuite

Concluzii

Am lăudat foarte mult Pariuriplus încă de la momentul apariției prin platforma pe care au lansat-o, structura acesteia și modul de funcționare, precum și bonusurile oferite. Se pare că au reușit să transpună aceste aspecte pozitive și într-o aplicație mobilă foarte bine pusă la punct.

Faptul că au lansat în scurt timp de la lansare aplicații atât pe Android, dar mai ales pe iOs, face din Pariuriplus un nume deja important în industria jocurilor de noroc din România, atât pe parte de pariuri sportive, cât și de cazino. În concluzie, recomand cu mare încredere tot ce ține de Pariuriplus în prezent.

S-ar putea  te intereseze și: