Pariuriplus Depunere minimă + Metode Retragere

Scris de Laur198527/03/2024

În acest articol îți răspund la întrebarea: Cât este depunerea minimă la Pariuriplus? Totodată, îți prezint și metodele de plată pe care le poți folosi la acest operator atât pentru depuneri cât și dacă vrei să faci o retragere. 

pariuriplus depunere minimĂ + metode retragere

Depunere minimă Pariuriplus

Depunerea minimă la operatorul Pariuriplus variază în funcție de metoda de plată pe care o folosești. Dacă depui folosind cardul bancar, Paysafecard, Apple Pay, AirCash sau Okto.Cash, suma minimă la depunere este 20 RON. Pentru o depunere prin Abon vei plăti minim 25 RON.

Dacă vrei să depui folosind portofele electronice precum Skrill sau Neteller, limita minimă pentru depunere este 40 RON. Depunerile prin transfer bancar SEPA au o limită de minim 80 RON/tranzacție.

Cum depui bani la Pariuriplus

Mai întâi loghează-te în contul tău de jucător, iar apoi în fereastra principală a platformei vei vedea un buton + în partea dreaptă a ecranului. Acela este butonul care îți deschide meniul de depuneri.

depunere pariuriplus metode

Acum vei vedea metodele de plată disponibile pentru a face o depunere la Pariuriplus. Prima metodă pe care o vezi este cardul bancar, iar dacă vrei să alegi o altă metodă apasă pe butonul TOATE și îți vor fi afișate toate metodele de depunere disponibile de unde o poți alege pe cea preferată.

După ce introduci detaliile metodei de plată, selectează suma pe care vrei să o depui sau, dacă nu se regăsește printre valorile prestabilite, scrie la rubrica SUMĂ exact câți bani dorești să creditezi pe cont.

Tot acum, dacă ai un cod bonus Pariuriplus, va trebui să îl introduci în rubrica respectivă pentru a declanșa o ofertă bonus la prima depunere.

În continuare îți arăt cum să depui la Pariuriplus prin fiecare metodă de plată în parte.

Depunere cu card bancar la Pariuriplus

Vrei să folosești cardul pentru pariuri pentru a depune la acest operator? Apasă pe butonul card nou și vei vedea o imagine exact precum cea de mai jos.

depunere card bancar pariuriplus

Acum va trebui să completezi următoarele date:

  • Numărul cardului - scrii cele 16 cifre de pe fața cardului.
  • Numele posesorului cardului - scrii numele și prenumele tău, așa cum apar ele pe card.
  • Data expirării - scrie luna și anul când expiră cardul.

Dacă vrei să fie salvat acest card și pentru alte plăți viitoare, apasă pe Salvează. După aceea, va trebui să introduci suma pe care vrei să o depui, eventual un cod promoțional Pariuriplus dacă deții, codul CVV/CVC2 și apoi la final confirmi tranzacția și banii ajung imediat în contul de jucător.

Depunere Pariuriplus prin Okto.Cash/AirCash/Abon/Paysafecard

Pentru o depunere prin Abon, selectează această metodă de plată. Apoi du-te la orice punct de plată care acceptă Abon și cumpără un cod cu valoare prestabilită. Introdu în meniul de depuneri de la Pariuriplus suma pe care vrei să o depui și codul vocuherului Abon cumpărat din punctele de distribuție.

Depunerea prin Okto.Cash se realizează la fel de simplu. Alege această metodă, introdu suma pe care vrei să o depui, apoi vei primi un cod de plată și un cod QR. Selectează de la un aparat de plăți această metodă și introdu codul primit pentru depunere sau scanează codul QR, introdu în aparat suma și banii ajung instant în contul Pariuriplus.

Pentru o alimentare prin AirCash, alegi această opțiune, introduci suma pe care vrei să o alimentezi pe cont și ești redirecționat către pagina unde se procesează plățile.

Dacă ai aplicația Aircash instalată, poți să îți încarci bani direct în aplicație la orice magazin care are terminale de plată cu această metodă. După aceea, confirmi plata din aplicație și suma ajunge în contul Pariuriplus.

Lucrurile sunt la fel de ușoare și la o depunere prin Paysafecard. Alegi Paysafecard ca metodă de depunere, mergi la un centru de plăți și îți cumperi un voucher Paysafecard cu valori prestabilite. Introduci acel cod de pe voucher pe pagina Pariuriplus depunere și ai contul alimentat.

Depunere la Pariuriplus prin portofele electronice (Skrill/Neteller)

Dacă vrei să depui prin Skrill, alege această metodă de plată din meniul de depunere. Scrie suma pe care vrei să o alimentezi și apoi adresa de email asociată contului Skrill. Vei fi redirecționat către pagina acestui portofel electronic unde te loghezi și confirmi tranzacția.

Pentru o depunere prin Neteller, apasă pe butonul respectiv. Din nou, introduci suma pe care vrei să o depui la Pariuriplus și apoi id-ul sau emailul asociat portofelului electronic. Ești redirecționat pe pagina de plăți, te loghezi pe site sau în aplicație și confirmi plata iar banii ajung imediat în contul de jucător.

logo pariuriplus ro

Încasează bonus
500 lei

Metode de retragere la Pariuriplus

Va veni și momentul când vei dori să retragi bani de la acest operator de jocuri de noroc. Ai la dispoziție mai multe metode de plată pentru a scoate banii, după cum vezi și în imaginea de mai jos.

metode retragere pariuriplus

După cum observi, limita minimă pentru a cere o retragere este de 80 RON.

Dacă dorești să retragi prin cardul bancar folosit, selectează această opțiune, alege cardul pe care l-ai folosit pentru depunere, introdu suma solicitată la plată și confirmă retragerea.

Pentru portofele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard/Aircash) va trebui să scrii adresa asociată contului portofelului electronic, introduci suma și apoi soliciți plata.

Vrei să retragi prin Apple Pay? Simplu, alegi această opțiune și apoi din meniul care se deschide îți selectezi cardul folosit pentru depunere prin Apple Pay și soliciți o retragere.

În fine, dacă dorești o plată prin transfer bancar (cea mai puțin folosită metodă de către jucătorii la cazinouri online) va trebui să completezi datele bancare (nume titular cont, IBAN, cod Swift, banca emitentă a cardului) și după ce ai introdus suma vei cere plata. 

Cât durează o retragere de la Pariuriplus? Depinde de metoda folosită. Retragerile prin card bancar/Apple Pay durează de regulă 1-3 zile lucrătoare, cele prin portofelele electronice se procesează imediat, iar dacă ai cerut o plată prin transfer bancar poți aștepta până la 5 zile lucrătoare.

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: