Pariuriplus Verificare Cont

Scris de Laur198528/03/2024

Pariuriplus este unul dintre noii operatori apăruți în industria românească de jocuri de noroc și caută să atragă clienți noi cu bonusuri fără depunere. Cu toate acestea, precum știi deja de la alți operatori, trebuie să îți verifici contul pentru a juca în deplină siguranță.

pariuriplus verificare cont

Verificarea contului – ce este?

În timpul procesului de înregistrare Pariuriplus ești nevoit să îți introduci datele personale, o adresă de email valabilă, un număr de telefon.

Prin procesul de verificare a contului Pariuriplus îți confirmi aceste 3 aspecte pentru ca operatorul să se asigure că lucrurile sunt transparente 100%. Suplimentar, Pariuriplus cere și verificarea metodei de plată, în cele mai bune cazuri a cardului cu care faci depunerea inițială.

De ce trebuie să parcurgi procesul de validare a contului?

Sunt câteva motive importante pentru care trebuie să parcurgi acest proces în primele 30 de zile de la înregistrare.

 1. Dacă te înscrii după ce apeși pe ACEST LINK SPECIAL beneficiezi de 150 de rotiri gratuite la Big Bass Splash cu valoarea unei rotiri de 0.2 RON. Oferta poate fi activată prin introducerea codului bonus 50KYCFS în secțiunea Informații Bonus!
 2. Nu riști închiderea contului și pierdea fondurilor dacă nu faci verificarea în primele 30 de zile.
 3. Poți efectua depuneri mai mari de 900 RON în contul de joc.
 4. Poți efectua retrageri din cont. Până în momentul finalizării cu succes a acestui proces, retragerile din cont sunt restricționate.
 5. Te califici la bonusuri și promoții pentru clienții existenți.

Până aici ți-am enumerat avantajele tale ca și utilizator al unui cont validat. Acum să îți spun și câteva dintre motivele operatorului pentru care se solicită un cont verificat.

 1. Prevenirea fraudelor: Verificarea contului ajută la reducerea riscului de fraudă și de activități ilegale, protejând astfel operatorul de jocuri de noroc
 2. Respectarea reglementărilor legale: Operatoriul de jocuri de noroc online este obligat să efectueze verificarea contului conform legilor și reglementărilor naționale în materie de jocuri de noroc.
 3. Protecția minorilor: Verificarea contului ajută la prevenirea accesului minorilor la jocurile de noroc online, deoarece îți sunt solicitate documente de identitate care atestă vârsta și identitatea.
 4. Combaterea spălării de bani: Prin verificarea contului operatorul poate identifica și preveni cazurile de spălare de bani sau alte activități ilegale, contribuind la menținerea integrității industriei jocurilor de noroc online.
 5. Promovarea jocului responsabil: Procesul de verificare a contului poate să contribuie la promovarea unui comportament responsabil în cadrul jocurilor de noroc online, deoarece poate implica evaluarea situației financiare a utilizatorului și oferirea de informații despre jocul responsabil și limitarea pariurilor.

Ce documente trebuie să trimiți pentru verificarea contului Pariuriplus?

Sunt 3 categorii separate pentru care trebuie să încarci documente în contul tău de joc Pariuriplus. Documente pentru verificarea identității, verificarea adresei și a metodei de plată. Prima dată îți spun pe scurt despre ce este vorba și apoi îți voi vorbi detaliat despre fiecare.

Verificare identitate

 • Carte de identitate
 • Permis auto
 • Pașaport

Verificare adresă

 • Factură de utilități
 • Extras de cont bancar

Verificare metodă de plată

 • Poze card (față – verso)
logo pariuriplus2

Încasează 2.000 RON + 350 rotiri gratuite

Cum încarci documentele pe platforma Pariuriplus?

Dacă ai pregătit toate documentele scanate și nu știi unde trebuie să le trimiți sau să le încarci, vei regăsi fiecare pas în rândurile următoare.

 1. Asigură-te că ești autentificat în contul de joc Pariuriplus.
 2. După prima conectare la cont, vei fi nevoit să îți verifici adresa de mail și a numărului de telefon. Acest lucru îl faci prin introducerea celor 2 coduri primite atât pe e-mail, cât și pe telefonul mobil în rubricile speciale. Asigură-te astfel că folosești o adresă de email și un număr de telefon valabile.
 3. Apasă apoi pe pictograma din partea dreaptă a ecranului principal pentru a accesa Contul de jucător.
 4. În meniul din partea stângă selectează secțiunea Verificare Cont.
 5. În căsuța ce se va deschide, pune copii ale documentelor enumerate mai sus. Acestea pot avea extensia .jpg, .png sau .pdf, iar dimensiunea maximă să fie de 4MB.
 6. După încărcarea documentelor, procesul va fi finalizat în maximum 72 de ore dacă documentele atașate au fost în regulă.
pariuriplus validare cont

Verificare cont Pariuriplus – documente

Încărcarea unor documente doveditoare a informațiilor personale este un proces obligatoriu la toți operatorii de jocuri de noroc din România și trebuie finalizat cu succes în primele 30 de zile de la înregistrare.

Sunt 3 informații importante care trebuie verificate: identitatea, adresa și metoda de plată.

Verificare identitate

Acest pas reprezintă cel mai important aspect de verificat când îți creezi un cont nou. O poți face foarte ușor prin încărcarea unei copii a cărții de identitate, a permisului de conducere sau a pașaportului dacă ești cetățean străin.

Prin verificarea identității operatorul vrea să se asigure că tu ești utilizatorul direct al contului și nu îl folosești drept paravan pentru alte operațiuni suspecte.

Îți recomand să folosești cartea de identitate pentru confirmarea identității, datorită confirmării inclusiv a adresei de domiciliu și astfel nu va mai fi nevoie de încărcarea altor documente suplimentare.

Asigură-te însă că poza cărții de identitate este color și toate datele sunt vizibile, iar acest document se află în perioadă de valabilitate.

Verificare adresă

Dacă ai optat pentru permis de conducere sau pașaport în cazul validării identității, pe aceste documente nu apare trecută și adresa de domiciliu. Astfel ești nevoit să încarci documente suplimentare pentru această verificare.

Poți alege între o factură de utilități emisă pe numele tău unde se poate observa în antet și adresa sau extrasul bancar emis pe numele tău de la o bancă din România. Poți face acest lucru foarte ușor în această perioadă direct din aplicația de internet banking, fără a fi nevoit să mergi la bancă.

Verificare metodă de plată

Pariuriplus solicită de asemenea și verificarea metodei de plată utilizată la depunerea inițială în cont. Poți efectua această depunere prin card bancar sau prin Paysafecard / Toppay.

Te informez că metodele de plată Skrill si Neteller sunt restricționate pentru depunerea inițială din motivul că acestea nu pot fi verificate de către operator.

Pentru cele două metode distincte disponibile pentru plată în contul Pariuriplus îți voi spune cum să procedezi în rândurile următoare:

Validarea cardului – Trebuie să încarci 2 poze cu cardul folosit la depunere, una pe fiecare față a acestuia. Asigură-te că în poză cuprinzi toate cele 4 colțuri ale cardului, iar pe partea din față vei lăsa să se vadă doar primele 6 cifre și ultimele 4 cifre ale numărului de card + numele de pe card, iar pe spate vei ascunde codul CVV.

Validare cont Paysafecard - Dacă ai adăugat fonduri în contul tău Pariuriplus folosind Paysafecard, trebuie să furnizezi o imagine a paginii relevante din portofelul electronic. Imaginea trebuie să conțină informații esențiale precum numele complet al titularului, adresa de domiciliu, numărul de telefon și adresa de email. Asigură-te că această captură este clară și că toate detaliile sunt vizibile în mod corespunzător.

Întâmpini dificultăți în procesul de verificare cont Pariuriplus?

pariuriplus asistenta clienti

Dacă nu reușești să parcurgi în totalitate procesul de validare a contului sau ai orice altă nelămurire, poți accesa cu încredere secțiunea de Asistență Clienți Pariuriplus.

Ai la dispoziție 3 modalități de contact a echipei de suport. Cea mai populară și des folosită metodă este chat-ul live, unde obții un răspuns la problema întâmpinată într-un timp scurt, însă acesta nu este disponibil non-stop. Îl poți folosit în fiecare zi a săptămânii în intervalul orar 10:00-23:00.

Alternativ, poți utiliza numărul de telefon 0316 318 357 (număr cu tarif normal), însă și acesta funcționează în același interval orar precum Chat-ul Live.

Dacă ai o problemă ce necesită atenție sporită de la echipa de clienți, poți folosi adresa de email support@pariuriplus.ro, această metodă fiind disponibilă non stop, 24/7. 

Printre principale avantaje ale utilizării email-ului ca metodă de contact sunt o mai bună structurare și o gestionare cronologică a istoricul conversației sau pentru faptul că poți atașa capturi de ecran prin care rezolvarea să fie mai rapidă.

Singurul dezavantaj al utilizării email-ului ca metodă de contact este răspunsul cu o durată mai îndelungată, fiind de obicei nevoie de aproximativ 24 de ore pentru primirea unuia.

FAQ – Întrebări frecvente

Cât durează procesul de verificare cont Pariuriplus?

Dacă documentele sunt corecte și vizibile, procesul de verificare cont Pariuriplus nu depășește 3 zile, însă de obicei acesta durează mult mai puțin, fiind finalizat în mai puțin de 24 de ore.

Ce se întâmplă dacă nu am făcut la timp procesul de verificare cont Pariuriplus?

Ține cont încă din start că ai la dispoziție 30 de zile, pentru a-ți verifica identitatea prin încărcarea documentelor prezentate mai sus. Operatorul îți va transmite câteva mesaje de reamintire pe parcursul acestor zile. Dacă nu ai făcut la timp acest proces, riști să ți se închidă contul, iar fondurile să fie trimise către bugetul de stat.

Doresc să retrag bani din cont și nu o pot face. De ce?

Retragerea de fonduri este restricționată până în momentul verificării contului. Aceasta reprezintă unul dintre avantajele majore a unui cont verificat la jocurile de noroc online. În plus, cu un cont verificat vei putea efectua și depuneri mai mari de 900 RON.

Cum îmi dau seama că procesul de validarea a contului s-a finalizat cu succes?

După analizarea cu succes a documentelor încărcate pe platformă, vei primi un mesaj de confirmare pe email prin care ți se va spune că de acum poți utiliza contul Pariuriplus fără restricții, fiind deja verificat.

Concluzii

Procesul de verificare a contului la jocurile de noroc online este o măsură esențială pentru asigurarea legalității, siguranței și integrității experienței de joc, atât pentru operatori, cât și pentru utilizatori.

Această practică este vitală pentru prevenirea fraudelor, protejarea minorilor, combaterea spălării de bani și promovarea jocului responsabil, asigurând un mediu de joc transparent și în conformitate cu reglementările legale.

Prin verificarea contului se creează un cadru legal în care te poți bucura de jocurile de noroc online la Pariuriplus într-un mod responsabil și în siguranță.

logo pariuriplus ro

Încasează bonus
500 lei

S-ar putea  te intereseze și: