Cod Bonus PlayGG

Scris de Bmg01/01/2024

PlayGG este cea mai nouă platformă exclusivă de poker online licențiată în România. De curând însă, în aplicația PlayGG vei avea acces și la jocuri de cazino sau chiar cazino live. 

Din acest articol vei afla ce cod bonus trebuie să introduci în secțiunile din contul tău de jucător pentru a accesa atât un bonus fără depunere, cât și bonusul de bun venit de la platforma PlayGG.

playgg logo alb

Încasează 25 rotiri gratuite fără depunere +
bonus până la 600$

playgg cod bonus

Cod Bonus PlayGG bonus fără depunere - 15$ la înregistrare plus 25 rotiri gratuite

PlayGG are grijă de jucătorii noi imediat după înrolarea acestora în platformă. Imediat după ce ți-ai deschis cont aici și l-ai verificat, primești 15 dolari în tichete gratuite de participare la mesele de poker și 25 de rotiri gratuite la slotul Daniel Negreanu's Fish Buffet.

Este o platformă ideală pentru a învăța jocul de poker online pentru că aici joci fără depunere. Prima dată trebuie să te înregistrezi, iar completarea formularului de înregistrare merge destul de repede, în mod normal în 2-3 minute vei avea contul deja activat.

După aceea, încarcă o copie a actului de identitate pe platformă și primești imediat după validarea contului 15$ în tichete gratuite și 25 free spins.

Biletele gratuite și rotirile sunt acordate în 4 zile, după cum urmează:

  • Ziua 1 - vei putea juca din aplicație cele 25 free spins la slotul Daniel Negreanu's Fish Buffet și primești 3 bilete de 1$ fiecare la jocul de poker Spin & Gold.
  • Ziua 3 - ești răsplătit cu un tichet de 8 dolari la poker. Acest tichet poate fi folosit la orice masă sau la orice turneu dorești, inclusiv la All In or Fold.
  • Ziua 5 - primești două tichete în valoare de 0.5 dolari fiecare pentru a te juca la mesele de All In or Fold Sit and Go, un joc de poker în care trebuie să iei două decizii rapide, ori mergi all in la fiecare mână ori dai fold (renunți să joci). Jocul este foarte distractiv însă ai nevoie de reacții rapide.
  • Ziua 7 - în ultima zi a promoției primești un tichet de 3 dolari pentru a te juca poker la orice masă și la orice turneu disponibil pe platformă, la alegerea ta. Personal te sfătuiesc fie să încerci o masă Sit and Go sau Heads Up, fie să intri la un turneu satelit pentru a avea șansa să câștigi o intrare la un turneu cu premii și mai mari.

Vorbim aici despre cazinouri fără rulaj și am o veste bună pentru tine. Rotirile gratuite sunt cash, adică fără cerințe de rulaj. Prin urmare, toate câștigurile obținute trec automat în balanța de bani reali și poți retrage oricând dorești, mai ales că ai și contul verificat.

Pentru a beneficia de această ofertă cu bonus fără depunere nu ești nevoit să introduci vreun cod bonus, atât tichetele gratuite la jocul de poker, cât și rotirile gratuite sunt creditate automat pe cont imediat după validarea acestuia.

Cod Bonus PlayGG pentru bonusul de bun venit

play gg bonus depunere

La PlayGG Poker dacă efectuezi o primă depunere mai ești ofertat cu un bonus de bun venit la alimentare, separat de acel bonus fără depunere constând în tichete la poker și spinuri gratis. Cele două bonusuri pot fi așadar cumulate.

Mai mult, pentru că operatorul ține la jucători, ai și dreptul de a alege ce PlayGG bonus la depunere primești: până la 100 de dolari în bani bonus și tichete gratuite la jocurile de poker sau 100% până la maxim 600 de dolari, în echivalent.

Dacă alegi bonusul în tichete gratuite de participare la turnee All In or Fold, le vei primi în 6 zile.

  • Ziua 1 - 11 dolari în bilete gratuite la AoF (All In or Fold). Extra provocare - joci 100 mâini la acest joc și iei 2.5$ bani cash.
  • Ziua 2 - 6.5 dolari în bilete gratis la AoF. Extra provocare - joci 500 mâini la All In or Fold și primești 10$ bani cash.
  • Ziua 3 - 6.5 dolari în bilete gratis. Extra provocare - joci 100 mâini la acest joc și iei 2.5$ bani cash.
  • Ziua 4 - 6.5 dolari în bilete AoF. Extra provocare - joci 500 mâini la poker AoF și iei 10$ bani cash.
  • Ziua 5 - 9 dolari în tichete gratuite. Extra provocare - joci 100 mâini la AoF și iei 2.5$ bani cash.
  • Ziua 6 - 13 dolari în bilete free. Extra provocare - joci 1000 jocuri și iei 2.5$ bani cash.

Dacă vrei să iei bonus la prima depunere 100% până la 600%, acesta va trebui eliberat în bani reali. Pentru fiecare 5 dolari mizați se consideră un dolar convertit în bani reali (joacă la orice turneu de poker dorești). Ai la dispoziție 90 de zile pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj aici la PlayGG Poker.

Și în cazul acestui PlayGG bonus nu ești nevoit să introduci un cod bonus manual, pentru că va fi creditat automat în balanță.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Concluzii

După cum ai putut observa, PlayGG Poker îți răsplătește fidelitatea. Doar pentru simplul fapt că te-ai înregistrat pe platformă și ai contul validat primești tichete gratis la turnee de poker și 25 rotiri gratis la păcănele online (instalează aplicația PlayGG pentru secțiunea de casino).

Suplimentar, dacă mai și depui la PlayGG, ai la dispoziție unul dintre cele două bonusuri la depunere, tichete gratis la turnee și bonusuri în bani cash fără rulaj ori un bonus generos de 100% până la 600 de dolari cu cerințe de rulaj însă ușor de îndeplinit.

Nu e nevoie să introduci un Cod Bonus PlayGG nicăieri pentru că bonusurile se alocă automat.

S-ar putea  te intereseze și: