Închidere / ștergere cont Play GG

Scris de Bmg23/01/2024

Nu mai dorești să joci jocuri poker la Play GG? Ai posibilitatea să închizi contul Play GG, procedură simplă dacă vei urma indicațiile prezentate în acest articol.

După ce te-ai logat în contul creat la Play GG apasă în partea stângă pe cele 3 linii verticale (pe mobil). Din meniul afișat dă click pe Responsible Gaming.

În pagina care se va deschide vei avea 2 alternative: 

  • Limită de depunere
  • Auto-excludere

Dacă apeși pe Limită de depunere vei putea stabili limita maximă pentru depuneri pe perioade de: 24 de ore, 7 zile sau 30 de zile.

Pagina de auto-excludere arată astfel:

play gg autoexcludere

Acolo poți bifa Pauză, după care va trebui să selectezi perioada în care va fi închis contul de poker cu 5 cărți, variantele fiind: 24 de ore sau 7 zile de pauză.

În schimb dacă apeși pe Auto-excludere vei vedea că ai la dispoziție perioade mai lungi în care să închizi contul Play GG, și anume: 180 de zile, 1 an, 5 ani, auto-excludere permanentă.

În cazul în care vei selecta Auto-excludere permanentă și vei da click pe Trimitere contul tău de poker online va fi închis definitiv.

Dacă motivul pentru care dorești închiderea contului nu are legătura cu dependența de jocuri de noroc ci pur și simplu nu ești mulțumit de serviciile operatorului ai putea să joci la următoarele camere de poker online:

S-ar putea  te intereseze și: