Play GG înregistrare

Scris de Bmg23/01/2024

Play GG este singurul site de jocuri de noroc online la care se poate juca doar Poker. Dacă vrei să joci și tu poker pe site-ul sau în aplicația unde-l vei găsi la mese inclusiv pe Daniel Negreanu urmărește cu atenție datele prezentate în acest articol.

Ca să începi procedura de creare cont Play GG dă click pe butonul Conectare din partea dreaptă sus a site-ului playgg.ro. În pagina care se va deschide apasă pe butonul Înscriere.

cont nou play gg

România este deja selectată ca țară.

La Adresă de e-mail scrie o adresă de mail la care ai acces.

În caseta Parolă va trebui să scrii o parolă care să aibă o lungime cuprinsă între 8 și 20 de caractere.

În cazul în care ai un cod bonus PlayGG dă click pe textul Ai un cod de bonus? și scrie codul.

Dacă vrei să fii informat când ești eligibil să primești bonusuri poker bifează caseta din dreptul la Doresc să primesc oferte bonus de la GGPoker.

A doua casetă trebuie s-o bifezi neapărat, astfel confirmând că ai peste 18 ani și ești de acord cu termenii și condițiile camerei de poker.

În final va trebui să dai click pe butonul Continuă.

Vei primi un mail cu un cod din 4 cifre, cod pe care va trebui să-l scrii în a doua pagină a formularului de înscriere. După ce ai scris codul apasă pe butonul Trimitere.

validare mail play gg

Contul tău de poker online a fost creat cu succes!.

IMPORTANT!

După ce ai creat contul dă click pe cele 3 linii verticale din partea stângă a paginii (pe mobil) și apasă pe adresa ta de e-mail afișată în meniu.

În pagina Profilul meu apasă pe Informațiile mele. Dă click pe butonul Editare din partea de sus a paginii și completează în continuare toate datele solicitate, astfel:

inregistrare play gg

Număr de telefon - selectează în caseta din stânga România, iar în cea din dreapta scrie numărul tău de telefon începând cu a doua cifră. Dă click pe butonul Trimite și vei primi prin SMS un cod pe care va trebui să-l scrii în caseta Cod de verificare, după care trebuie să apeși pe butonul Verificare.

Dă click în partea de jos a paginii pe butonul Editare pentru a putea edita datele personale.

 • Prenume - scrie prenumele din cartea de identitate.
 • Nume - scrie numele de familie.
 • Title - selectează, după caz, Dl. sau Dna.
 • Data nașterii - selectează luna în care te-ai născut și scrie data și anul nașterii în următoarele 2 casete.
 • Adresă - scrie adresa completă din cartea de identitate.
 • State - lasă necompletat.
 • Oraș - scrie orașul din cartea de identitate.
 • Zip/cod poștal - scrie codul poștal asociat adresei de domiciliu.
 • Statutul de muncă - selectează una dintre opțiuni.
 • Țara - lasă selectată România
 • Naționalitatea - selectează România
 • Bifează caseta din dreptul Primește comunicări marketing prin e-mail dacă vrei să fii informat pe mail când apar turnee de poker atractive la Play GG.
 • Dă click pe Salvare și datele vor fi memorate.

Acum ai toate informațiile completate în contul de poker de la Play GG și poți trece la efectuarea primei depuneri sau la verificarea contului.

Dacă ai nelămuriri legate de completarea formularului pentru creare cont la Play GG lasă un mesaj în secțiunea de comentarii de mai jos și-ți vom răspunde în scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: