Play GG Rotiri Gratuite

Scris de Bmg01/01/2024

Ai auzit până acum de platforma de poker online PlayGG? Dacă nu, trebuie să știi că este una dintre cele două platforme de poker online specializate pe astfel de tipuri de jocuri de noroc din țară. Are o interfață foarte bine optimizată și un catalog bogat în jocuri.

playgg logo alb

Încasează 25 rotiri gratuite fără depunere +
bonus până la 600$

Dar asta nu este tot, Play GG stă foarte bine și pe partea de cazino. În cazul în care nu știai, operatorul livrează acum și jocuri de casino, sloturi gratis, jocuri de masă dar și jocuri de cazino live, toate acestea exclusiv în aplicația PlayGG (disponibilă pe desktop, Android sau iOS).

rotiri gratuite playgg

Dacă nu ai încă un cont de jucător activ pe platforma PlayGG, atunci îți recomand să îți deschizi unul chiar acum. Procesul de înregistrare este unul destul de simplu. După ce termini de deschis contul și te loghezi, efectuează și verificarea lui.

Imediat după ce ai validat contul devii eligibil și vei primi pe cont un bonus generos constând în tichete gratuite la mesele de poker plus rotiri gratuite fara depunere.

Rotiri gratuite fără depunere la PlayGG

Imediat cum ai contul validat la PlayGG, vei fi recompensat instant cu un bonus de bun venit fără depunere constând în 25 de rotiri gratuite la sloturi plus tichete pentru jocurile de poker disponibile pe platformă, în cuantum de 15 dolari. Ne axăm aici doar pe rotirile gratis.

Cum pui mâna pe cele 25 de rotiri gratuite la validarea contului?

Îți deschizi un cont nou de jucător. Dacă nu ai încă un cont, accesează site-ul oficial și apoi completează formularul de înregistrare. Ar trebui ca întreg procesul să fie gata în câteva minute și vei primi și prin email o confirmare scrisă despre deschiderea contului de jucător.

După aceea, verifică acest cont de jucător la PlayGG prin încărcarea unei copii a actului de identitate. Oricum, procesul de verificare este obligatoriu în termen de 30 de zile, altfel riști închiderea contului.

Imediat cum procesul de verificare identitate este finalizat la PlayGG, îți sunt creditate pe cont instant un număr de 25 de rotiri gratuite disponibile la slotul Daniel Negreanu's Fish Buffet. Este un slot atractiv și tematic cu pești și cu faimosul Daniel Negreanu.

Termeni și condiții 25 rotiri gratuite la verificare

Pentru a primi aceste 25 de rotiri gratuite fără depunere la PlayGG este absolut suficient să deschizi contul și să îl verifici, nu ești nevoit să introduci vreun cod bonus.

Aceste rotiri gratuite se alocă automat pe contul PlayGG, deci verifică în mod constant să vezi dacă ți-au fost creditate. Ar trebui să fie vizibile imediat după validarea contului în meniul Contul Meu - Bonusuri/Promoții active.

Ai un termen de 7 zile pentru a juca aceste 25 de rotiri gratuite la înregistrare și verificare. Dacă expiră această perioadă de timp și tu nu ți-ai jucat rotirile fără depunere, atunci ai pierdut posibilitatea de a mai beneficia de acest bonus și se anulează automat.

Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.20 dolari fiecare. Mai important este că aceste runde gratis la sloturi sunt efectiv rotiri fără rulaj, sunt cash. Așadar tot ce câștigi după ce le joci pe toate trece direct în balanța de bani reali și vei putea să plasezi o cerere de retragere.

Pe lângă aceste rotiri gratuite la înregistrare și verificarea contului, Play GG are grijă și de jucătorii de poker. Primești tichete gratis în valoare de 15 dolari pentru a testa platforma de poker. Ai o ocazie foarte bună să te familiarizezi cu diversitatea de jocuri pe site-uri poker.

Dacă ai puțin noroc, poți să obții câștiguri destul de bune pe care le poți retrage imediat, acum că ai contul verificat la PlayGG.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Concluzii

PlayGG Poker se remarcă prin bonusurile consistente pe care le oferă clienților activi, unul dintre cele mai bune fiind cel fără depunere constând în 25 de rotiri gratuite la slotul Daniel Negreanu's Fish Buffet. Vorbim despre unul dintre acele cazinouri fără depunere atât de căutate.

Slotul este unul plăcut, antrenant, cu efecte vizuale remarcabile, astfel că te vei îndrăgosti rapid de acest joc și în plus te vei convinge că are și un potențial destul de bun la plată. Mai mult, rotirile gratis sunt disponibile exclusiv în aplicația PlayGG și vin fără cerințe de rulaj.

S-ar putea  te intereseze și: