Player Contact

Scris de Laur198504/01/2024

Dacă ai orice problemă legată de platforma Player, fie că este vorba despre secțiunea de casino ori de pariuri sportive sau diverse probleme tehnice, poți apela cu încredere la serviciul Contact Player, adică Relații Clienți.

Vei fi plăcut surprins să constați câte metode de contact există la Player și cât de repede îți poate fi soluționată solicitarea. În acest articol îți prezint toate metodele prin care poți lua legătura cu staff-ul acestui operator de jocuri de noroc.

player logo

Încasează 111 rotiri gratuite fără depunere +
bonus 2.000 lei + 777 rotiri la depunere

player logo

Bonus 30 lei fără depunere +
până la 800 RON la depunere

Detalii de contact Player România

  • Program contact Player - non stop.
  • Live Chat Player - disponibil pe platformă.
  • Email - contact@player.ro, disponibil non stop.
  • Telefon - 0371781777.

Dacă vrei să accesezi secțiunea de Asistență de pe platforma Player.ro va trebui să intri pe site-ul oficial. Poți să fii logat pe site sau nu, este doar o chestiune de opțiune, pentru că oricum vei fi identificat ulterior de către operatorul de la echipa de suport.

Acum accesează din meniul principal butonul ASISTENȚĂ, pe care îl găsești undeva în partea de sus și centru a paginii principale, exact ca în imaginea de mai jos.

buton asistenta player

Ca o recomandare generală, înainte de a intra în legătură cu un operator Player de la Relații Clienți, accesează secțiunea de Întrebări Frecvente disponibilă pe site. Este posibil ca întrebarea ta să găsească o soluție exact acolo și astfel să nu mai intri în direct cu un operator.

Vei observa că secțiunea de întrebări frecvente este vastă, practic aici sunt formulate întrebările și răspunsurile la cele mai multe dintre problemele pe care le-ai putea întâmpina. Dacă nu vrei să dai scroll pe pagină, poți să apeși CTRL + F și cauți direct întrebarea care te interesează.

Echipa de suport Player actualizează constant rubrica aceasta de întrebări frecvente, în concordanță cu problemele și situațiile semnalate de jucători. Vei găsi informații inclusiv despre bonus la înregistrare.

Contact Player - Formular Email

Dacă dorești să intri în legătură cu echipa de asistență Player poți face acest lucru completând formularul de contact disponibil pe site sau trimițând un email la adresa contact@player.ro.

Timpul de răspuns prin email este unul destul de bun, de regulă maxim 3-4 ore, exceptând zilele nelucrătoare unde acest interval de timp se poate mări pentru că există multe solicitări la echipa de suport Player.

Pentru a primi un răspuns mai rapid de la echipa de asistență Contact Player este necesar să descrii în detaliu problema ta și să oferi cât mai multe amănunte specifice. La rubrica Subiect descrie în câteva cuvinte problema pe care o întâmpini.

În corpul emailului scrie câteva fraze în care detaliezi situația ta și este bine să oferi cât mai multe detalii pentru ca echipa de asistență să aibă o reprezentare corectă și să știe exact ce probleme ai. Este cu atât mai bine dacă poți să încarci și screenshot-uri, se pot dovedi extrem de utile în multe cazuri.

Contact Player Live Chat

contact live chat player

Dacă intri pe pagina principală a platformei Player.ro vei observa în partea din dreapta-jos a ecranului butonul de Live Chat Player. Dacă apeși aici se va deschide o fereastră fix ca în imaginea de mai sus.

Serviciul de live chat este disponibil non stop aici la Contact Player. Mai întâi, selectează o categorie în care se încadrează problema ta. Apoi descrie problema pe scurt și vei fi redirecționat către un operator de la asistență clienți Player. Ești consiliat inclusiv cu privire la rotiri gratuite fără depunere.

Această platformă de Live Chat Player este una dintre cele mai rapide metode de contact, practic în decurs de 2-3 minute ar trebui să fii preluat de un operator iar dacă problema ta nu va fi rezolvată imediat va fi înaintată către departamentul abilitat și vei fi înștiințat prin email de îndată ce s-a identificat o soluție.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Contact Player telefon

Dacă vrei să discuți telefonic cu un operator din staff-ul Player, atunci poți suna la numărul 0371781777. Deși pe platforma Contact Player nu este menționat un program în care poți să suni la Relații Clienți, cred că este vorba despre programul general 10-22.00. 

Timpii de așteptare sunt în medie 2-3 minute, însă variază în funcție de gradul de încărcare al platformei de suport. Practic, dacă sună mai mulți în același timp, vei aștepta până îți va veni rândul să discuți cu un membru din staff-ul de la Relații Clienți.

Îți recomand să folosești această metodă de contact, apelul telefonic, deoarece este poate la fel de rapidă precum live chat Player sau dacă nu chiar mai rapidă. Dacă ești pus pe o listă de așteptare prea lungă atunci ai putea concomitent să deschizi și o fereastră de live chat și vezi unde ești preluat mai întâi.

În timpul apelului telefonic vei fi informat cu privire la faptul că acesta este înregistrat și este necesar să îți dai acordul în acest sens.

Contact Player - Întrebări Frecvente

Tot de pe pagina principală a site-ului Player, dacă dai scroll până în partea de jos, vei găsi acolo și un buton Întrebări Frecvente. Dacă apeși aici se va încărca o pagină nouă unde vei vedea cele mai frecvente întrebări adresate de jucătorii Player și răspunsurile aferente.

În cazul în care nu ai răbdare poate să scrollezi până la finalul acestei pagini destul de cuprinzătoare, atunci poți să apeși CTRL + F de pe tastatură și în meniul de căutare să scrii 2-3 cuvinte cheie despre problema ta, fiind foarte posibil să găsești imediat un răspuns chiar pe această pagină.

Mai trebuie să știi și faptul că această pagină cu întrebări frecvente la Player este actualizată în mod constant. Practic, dacă mai mulți jucători reclamă o problemă, nu durează mult până când întrebarea și răspunsul aferent vor fi postate aici.

Dacă nu găsești o soluție aici, apelează la metodele de contact descrise mai sus.

S-ar putea  te intereseze și: