6.000€ ofera Unibet Poker celor care joaca in turnee care contin “bounty” in nume

0

In luna august la Unibet se desfasoara o liga MTT exclusiv pentru turneele tip recompensa. Nu trebuie decat sa joci in turnee cu mese multiple care contin cuvantul “bounty in nume pentru a castiga puncte si pentru a incasa o parte din premiile in valoare totala de 6.000 de euro. Joaca acum poker online la Unibet!

Vei obtine puncte de fiecare data cand elimini cel putin un jucator dintr-un turneu cu mese multiple care sa nu fie freeroll si care sa contina cuvantul “bounty” in nume. Numarul de puncte primite pentru eliminarea unui jucator depinde de buy-in-ul turneului, astfel:

  • la turnee cu buy-in de 1, 2 si 10 euro se acorda 1 punct
  • la turnee cu buy-in de 4 si 25 euro se acorda 1.5 puncte.

Partea cea mai buna este ca doar cele mai bune 20 de rezultate pe parcursul lunii vor fi luate in calcul. Astfel degeaba joaca cineva 100 de turnee, pentru ca va puncta doar cu punctele obtinute in cele mai bune 20 de turnee.

Spuneam ca premiile sunt de 6.000 de euro, sub forma de bani cash. 4.000 de euro vor fi acordati la concursul dedicat celor care joaca buy-in mare (10 si 25 de euro) ia restul de 2.000 de euro vor fi acordati la concursul dedicat celor care joaca buy-in-uri mici (1, 2 si 4 euro).

Premiile se impart la primii 40 clasati, in ambele categorii. La buy-in-urile mari fericitul castigator va primi nu mai putin de 1.000 de euro cash, in timp ce buy-in-urile mici castigatorul va lua “doar” 500 de euro cash.

Premiile vor fi creditate pana cel tarziu pe 3 septembrie, adica in maxim 3 zile de la finalul competitiei.

Intra si tu AICI in cursa pentru premiile totale de 6.000 de euro!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here