Duminica ai turnee de poker speciale dedicate Super Bowl!

0

Duminica spre luni in Romania, de la ora 1:30, va avea loc Super Bowl 50, urmand sa se dueleze pentru marele trofeu Denver Broncos si Carolina Panthers. Pentru a sarbatori acest super meci camera de poker online Unibet (deschide cont acum) va ofera doua turnee de poker cu premii adaugate in valoare totala de 1.400 de euro.

super bowl unibet

Denumirea acestor turnee este similara cu cea avuta de cele doua echipe implicate in Super Bowl. Buy-in-ul este de doar 1 euro pentru turneul “the Broncos” si de 2 euro pentru turneul “the Panthers”. La fiecare turneu sunt adaugati 300 de euro pe langa suma stransa din buy-in-uri. In plus, primii 12 jucatori vor primi tichete la turnee de calificare pentru Unibet Open. Primul clasat va primi un turneu de 250 de euro pentru Unibet Open, locul al doilea un tichet de 50 de euro, iar restul jucatorilor, pana la locul 12, vor primi cate un tichet in valoare de 10 euro la Unibet Open.

Ambele turnee au loc duminica 7 februarie de la ora 21:00 UTC. Le gasiti in lobby-ul Unibet denumite €300 added Tailgate Broncos Party #1 si €300 added Tailgate Panthers Party #2.

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here