In pauza si dupa meciurile de la EURO 2016 ai super turnee de poker!

0

Campionatul European de fotbal a ajuns in faza sferturilor de finala, primul urmand sa aiba loc in aceasta seara. Odata cu aceste meciuri revin la Unibet (click aici pentru a te inregistra) si turneele din pauza si de la finalul partidelor, momente tocmai bune pentru a face un ban in plus.
unibet poker euroLa ambele turnee de la Unibet intrarea este complet gratuita, nu trebuie decat sa plasezi cate un pariu eligibil pe meciul respectiv. Dar hai sa-ti arat mai schematic ce trebuie sa faci

  • plasezi cel putin un pariu cu o miza de minim 25 RON inainte de startul meciului si primesti un tichet la turneul din pauza partidei (ora 22:55) turneu care are premii in valoare de 500 de euro si la care se intra la fiecare mana all in, astfel incat turneul va fi terminat pana reincepe partida
  • pui un bilet cu o miza de cel putin 25 RON pe durata partidei si de la ora 00:00 vei putea participa la un alt turneu, la care premiile sunt tot de 500 de euro. De data aceasta se incepe cu 3.000 de chipsuri si blindurile cresc la fiecare 5 minute.

In plus, in seara marii finale, dupa terminarea partidei, la ora 00:00, vei putea sa te inscrii la un turneu special cu premii de 2.000 de euro adaugati Unibet Poker (D. ONJN 2164 / 28.08.2015). La acest turneu intrarea este doar 10 euro. De asemenea in ziua finalei cele doua turnee amintite mai sus au premii de cate 1.000 euro fiecare!

Tine cont ca poti participa la aceste turnee in fiecare din cele 7 zile ramase cu meciuri de la EURO 2016. De asemenea nu conteaza pe ce cota pariezi cei 25 RON, important este sa fie pe meciul din ziua respectiva de la Campionatul European. Inscrierea la turneu se face manual (vei gasi turneele in Lobby-ul Unibet Poker avand denumirile Half-time Flip si Full-time Freeroll) si sunt doar 1.500 de locuri!

Pariaza acum pe meciul zilei de la EURO 2016 si joaca poker diseara gratuit!

Salvează

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here