Joaca poker gratis alaturi de romani la Winmasters!

0

Winmasters Poker ofera jucatorilor de poker din Romania posibilitatea de a juca in fiecare vineri de la ora 21:00 intr-un turneu la care pot participa doar jucatori din tara noastra. Intrarea la acest turneu este de exact 0 RON, in speta turneul este unul freeroll. Te poţi înregistra la el accesând secţiunea Turnee > Freeroll-uri din softul de poker.
winmasters romania vineri
Acest turneu este bun si doar daca esti parior dar ai cat de cat habar de jocu de poker deoarece poti sa castigi o parte din suta de euro prin care sa-ti cresti putin banca avuta la pariuri.

Daca n-ai cont la Winmasters Poker da click aici si deschide unul! Ne vedem diseara la ora 21:00 la mese!

Winmasters are in prezent unul dintre cele mai mari bonusuri oferite jucatorilor de poker online. Daca efectuezi o depunere de 750 de euro vei primi bonus de 1.500 euro. Valoarea bonusului este asadar de 200% din suma depozitata, pana la maximum 1.500 de euro. Pentru fiecare 800 de puncte acumulati primesti 10 euro bani reali. Punctele sunt castigate in toate turneele Winmasters Poker la o rata de 16 puncte pentru fiecare 1 euro rake sau suma de intrare la turneu. Ai la dispozitie 75 de zile de la prima depunere / transfer pentru a a elibera intreg bonusul.

Deschide cont acum la Winmasters Poker!

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 4475%+1150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here