Turnee de poker “Twenty Seven” la Unibet in aceasta saptamana!

0

Jucatorii de poker pe internet au toate motivele sa aleaga in urmatoarea perioada Unibet, deoarece aici sunt programate pe durata unei saptamani 27 de turnee dedicate evenimentului final. Partea buna la aceste turnee este ca au un buy-in mic si se desfasoara la ore accesibile.

Toti castigatorii acestor turnee primesc un tichet la Turneul Final Twente Seven €4,000. La acest turneu vor participa maxim 27 de jucatori, ei urmand sa se lupte pentru premii de 4.000 de euro, dintre care 1.500 vor fi primiti de castigatori. Asadar daca veti castiga un turneu pe durata acestei saptamani veti avea sansa sa jucati cu alte 26 de persoane pentru premii de 4.000 de euro!

In plus, exista si un turneu cu premii de €1,000, la care se acorda 80 de premii cash. La aceasta participa doar cei care au concurat pe durata saptamanii la cel putin 10 evenimente.

Aceste doua turnee – Twenty Seven €4,000 si Twenty Seven €1,000 vor avea loc in data de 19 ianuarie la ora 20:00 CET.

Char daca am trecut de jumatatea saptamanii mai aveti 16 turnee la care puteti participa. Daca va inregistrati la macar zece din ele puteti juca pe 19 ianuarie in turneul cu premii de 1.000 de euro, iar daca reusiti sa castigati unul din cele 16 turnee ramase veti mai primi si tichetul la marele turneu cu premii de 4.000 de euro. In imaginea de mai jos va prezint programul tureelor ramase din cadrul promotiei “Twente Seven”. Va astept la mese si va urez succes!

unibet poker program turnee

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here