Unibet pune la bataie 3.000 de euro in doua turnee de poker cu intrare gratuita

0

La Unibet ai astazi nu unul, ci chiar doua turnee de poker unde intrarea este gratuita iar la bataie sunt puse 3.000 de euro, in total.

unibet 04.12.2015

Primul turneu va incepe de la ora 20:00 si va puteti inregistra la el incepand cu ora 18:00. Castigatorul sau va primi 250 de euro, marele invins “doar” 200 de euro si premiile scad pana la locul 100, care va primi si el doi euro.

Atunci cand incepeti sa jucati la turneul de la ora 20:00 va puteti inregistra si pentru cel de la 22:00. De asemenea si aici structura premiilor este similara, castigatorul urmand sa paraseasca turneul mai bogat cu 250 de euro.

Retineti faptul ca la aceste turnee puteti juca si fara sa fi efectuat vreun depozit in prealabil. Singura conditie este sa aveti cont la Unibet, iar daca n-aveti deja va puteti deschide unul accesand linkurile si bannerele de pe Biletu-zilei.com!

Succes la mese!

Calendarul Festiv este cea mai mare promotie de sarbatori existenta pe site-urile de jocuri de noroc cu drept de operare in Europa. Zilnic exista cate o promotie si toate categoriile pot beneficia de ele. Fie ca esti jucator de poker, la pariuri, de jocuri de casino sau la bingo la un moment dat te vei bucura de o oferta speciala. Nu trebuie decat sa dai click pe Unibet si sa te inregistrezi pentru a nu rata cele 20 de promotii care vor urma.

Da click aici pentru a participa la cele doua turnee freeroll de diseara!

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2171%+288.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here