Vezi cum poti participa la un turneu de poker cu premii de 1.000 euro, la care intrarea este gratuita!

0

Pokerul si pariurile sportive fac pereche buna, asta deoarece la ambele este nevoie sa gandim pentru a castiga, lucru ce nu se poate spune despre jocurile de casino sau bingo unde nu-ti trebuie 2 clase pentru a castiga. Din aceasta pereche buna a iesit ceva interesant la Unibet.

australian open freeroll

Pariati in perioada 25 – 31 ianuarie minim 50 RON pe turneul de tenis de la Australian Open si Unibet va ofera un bilet la un turneu de poker cu intrare gratuita la care premiile oferite sunt de nu mai putin de 1.000 de euro. Asadar, pariezi 50 RON, poti sa castigi mult mai mult de pe urma pariurilor, si mai intri si in turneul cu premii de o mie de euro. De ce ai alege alta casa de pariuri online ca sa pariezi acum in fazele finale de la Australian Open?

Tineti cont ca cei 50 RON nu trebuie sa fie plasati toti deodata, asa ca in cele patru zile ramase de turneu puteti plasa zilnic pariuri de cate 12.5 RON, de exemplu.

Dupa ce ati indeplinit aceasta conditie veti primi o parola pe care va trebui s-o folositi pentru turneul freeroll programat sa se dispute luni 1 februarie 2016 de la ora 19:15 CET. Pentru a gasi acest turneu intrati in tab-ul Turnee din lobby-ul Unibet Poker, apasati pe “Full Schedule” si cautati turneul “Australian Open”.

Grabeste-te cu pariurile, turneul se apropie de final si nu merita sa ratezi aceasta promotie!

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here