Vin cadourile de Craciun la Unibet Poker

0

In luna cadourilor Unibet Poker iti daruieste nu mai putin de 9 cadouri minunate pentru simplul fapt ca joci poker online. Nu trebuie sa te inregistrezi la promotie, ci doar sa intri la mese si sa joci oricare din tipurile de poker preferate.

unibet poker promotie

  • Pasul 1 – Avatare exclusive

Poti debloca pana la trei avatare exclusive, cate unul de fiecare data cand finalizezi 5 turnee Sit & Go

  • Pasul 2 – Tichete pentru turnee freeroll

De asemenea poti castiga tichete pentru un turneu freeroll (cu intrare gratuita) care are premii de 3.000 de euro. Acest turneu va avea loc pe 3 ianuarie 2016. Tot ce trebuie sa faci pentru a primi aceste tichete este sa joci turnee MTT cu buy-in-ul de minim 1 euro. La fiecare cinci astfel de turnee jucate primesti un tichet la turneul freeroll care iti poate aduce un castig considerabil inca de la inceputul anului 2016

  • Pasul 3 – Premii cash

Joaca la mesele cash in luna decembrie si vei fi recompensat cu pana la trei premii cash. Pe pagina promotiei (Unibet > Promotii poker > Vin cadourile de Craciun) poti vedea exact care este valoarea premiilor cash ce le poti castiga. De exemplu, daca vezi flopul in 350 de maini la jocul NL400 Hold'em vei primi 60 de euro.

Perioada promotionala este 1 decembrie ora 00:00 UTC – 31 decembrie ora 23:59 UTC. Toate premiile vor fi creditate instant in cont de indata ce ai indeplinit conditiile cerute. Turneul freeroll cu premii de 3.000 de euro va fi de tipul multi-entry; fiecare jucator poate utiliza un maxim de 3 tichete pentru a participa la acest turneu.

In plus nu uita de pachetul atractiv pe care il primesti atunci cand efectuezi prima depunere la Unibet Poker. Primesti un bonus progresiv de pana la 200 de euro, un bilet gratuit de 2 euro la Unibet Open, precum si atru intrari la turnee freeroll cu premii de 500 de euro fiecare.

Inregistreaza-te acum pe Unibet pentru a beneficia de aceste premii minunate! Ne vedem la mese!

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here