Bonus PokerStars 600$

PokerStars e una dintre cele mai cunoscute platforme de poker online din România. Aici găsești cele mai importante informații de care ai nevoie înainte de a juca poker online la PokerStars în 2024, inclusiv cum primești bonus Pokerstars România!

PokerStars bonus de bun venit - 100% până la 600$

pokerstars bonus poker

Dacă vrei să mai primești încă o dată suma depusă până la maxim 600$ atunci când faci prima depunere scrie Pokerstars bonus code STARS600.

Vei putea face până la 3 depuneri eligibile în decursul a 60 de zile.

După ce ai făcut depunerea va trebui să acumulezi Puncte de eliberare jucând pe bani reali.

În general, dacă nu se specifică altă regulă, vor fi acordate 5 Puncte de eliberare pentru fiecare 1$ plătit sub formă de rake sau taxă de turneu.

De fiecare dată când acumulezi 180 de Puncte de eliberare vei primi 10$ cash în contul tău.

Ai la dispoziție nu mai puțin de 4 luni după fiecare dintre primele 3 depuneri pentru a câștiga toate Punctele de eliberare necesare pentru a elibera întreg bonusul.

Despre site-ul de poker online PokerStars

PokerStars.eu este cel mai mare site de poker online din România.

Acesta operează sub egida The Stars Grup. Aceasta este o companie listată la bursa din Toronto și pe Nasdaq. În România operează legal prin licența nr. L1160658W000323.

La PokerStars poți juca la mese de Texas Holdem, Omaha, dar și la variante de poker mai puțin cunoscute.

Prin intermediul PokerStars online poți ajunge să joci poker live la turnee precum European Poker Tour (EPT).

Tutorial deschidere cont PokerStars online

 • Pasul 1 - Apasă pe ACEST LINK SPECIAL
 • Pasul 2 - În pagina care se va deschide apasă pe butonul Înregistrează-te.
 • Pasul 3 - Completează rând pe rând datele solicitate din formular, după cum urmează:

Țara de reședință - lasă selectat România.

Nume de utilizator - scrie aici un nume de utilizator pe care îl vei folosi pentru autentificarea pe site sau în aplicație ulterior.

Parola - alege o parolă care să conțină minim 8 caractere, să înceapă cu o literă, să aibă minim o cifră și să nu coincidă cu numele de utilizator.

Care este emailul tău? - scrie aici adresa de email (o vei putea folosi pentru autentificare sau pentru resetarea parolei, în caz că ai uitat-o).

Doresc să primesc prin email oferte speciale și promoții - bifează aici dacă vrei să fii notificat prin email cu privire la bonusuri sau promoții actuale sau viitoare.

Data nașterii - scrie ziua, luna și anul nașterii.

Confirm că am cel puțin 18 ani și am citit termenii și condițiile și politica de confidențialitate - bifează această căsuță.

Crează cont - apasă pe acest buton și contul este creat imediat. Vei primi ulterior și un email care confirmă crearea contului de jucător la Pokerstars și poți începe să joci poker online.

Cum verifici contul de poker online

Verificarea contului se poate face prin 2 metode, în funcție de modul în care accesezi Pokerstars, și anume:

 • Aplicație calculator sau dispozitiv mobil - Casierie > Retrage > Introdu informațiile tale personale.
 • Browser - Cont > Retrage > Introdu informațiile tale personale.

Va trebui să încarci acolo copii pentru cartea de identitate, card bancar față / verso (dacă ai depus cu cardul) sau print screen al portofelului electronic (dacă ai depus prin Skrill / Neteller / Paysafecard) în care să se vadă plata către PokerStars.

Metode de depunere și retragere la PokerStars

Pokerstars depuneri bani - cum alimentezi contul online

Dacă vrei să joci poker la PokerStars ai la dispoziție următoarele metode de depunere pentru alimentarea contului:

 • card bancar: 25 lei depunere minimă - 4.250 lei depunere maximă.
 • Paysafecard: 25 - 4.250 RON.
 • Skrill: 25 - 4.250 RON.
 • Neteller: 25 - 4.250 RON.
 • Webmoney: 45 - 4.250 RON.
 • Transfer Bancar: 25 - 4.250 RON (timp procesare:1-3 zile lucrătoare).

Depunerea minimă la PokerStars este de 5$ calculată la cursul zilei în RON. Am trecut 25 RON ca să fie o sumă rotundă.

Indiferent de ce metodă vei alege pentru a depune îți va fi oprită o taxă de 2% din valoarea depunerii.

Pokerstars retragere bani - cum retragi câștigurile

Cu excepția Webmoney, toate metodele de depunere pe care le-am prezentat mai sus, permit și retragerea de fonduri din contul PokerStars.

 • card bancar: ? RON retragere minimă - ? RON retragere maximă (timp procesare: 2-3 zile lucrătoare)
 • Paysafecard: ? RON - ? RON (2-3 zile lucrătoare)
 • Skrill: ? RON - ? RON (instant)
 • Neteller: ? RON - ? RON (instant)
 • Transfer Bancar: ? RON - ? RON (3-5 zile lucrătoare).

Pe site-ul PokerStars nu sunt prezentate limitele pentru retrageri, așa că nu le-am putut completa.

Poți retrage doar printr-o metodă pe care ai folosit-o la depuneri în contul de poker în ultimele 12 luni.

PokerStars download aplicație pentru Android și iOS

Imediat cum intri pe pokerstars.ro vei vedea butonul de download. Același lucru se întâmplă dacă vrei să faci download PokerStar ca să joci poker de pe telefon sau tabletă.

Indiferent dacă vrei să descarci programul de poker pentru desktop sau aplicația pentru mobil o vei putea face gratis.

Atunci când am descărcat aplicația pentru mobil aceasta avea o dimensiune de 116MB.

Turnee PokerStars

pokerstars turnee poker

La Poker Star ai parte de cele mai tari turnee de poker online. Vei găsi turnee pe placul tău indiferent dacă ești un jucător începător sau unul avansat.

Duminica este o zi specială, zi în care au loc foarte multe turnee de poker cu premii consistente.

Unul dintre aceste turnee este Sunday Million. La acesta fondul de premii garantat este de 1.000.000$, doar primul loc primind în general 100.000$. Poți participa plătind buy-in-ul de 109$ sau jucând pe tot parcursul săptămânii la sutele de sateliți disponibili.

Alături de Sunday Million turnee importante la Pokerstars mai sunt și Sunday Billion, Sunday Storm, Sunday Majors sau Daily Bigs.

Femeile sunt tratate special existând un turneu doar pentru doamne, denumit Women Sunday.

La multe dintre turneele de poker poți să intri chiar și fără niciun ban. Joci la PokerStars gratis în turnee PokerStars freeroll și câștigi intrări la sateliți, iar în cele din urmă ajungi să joci la satelitul principal care te poate duce la turneul cel mare.

Sunt și turnee freeroll PokerStars cu premii consistente.

În general sunt protejate cu parole. Aceste parole PokerStars sunt distribuite pe site-urile sau paginile media ale celor care organizează turneele respective.

Parole Pokerstars

De obicei, turneele majore de poker sunt organizate de companii mari în coparticipare cu Pokerstars.

Cu toate acestea, și platforma Pokerstars organizează competiții de poker unde participă jucătorii calificați pe baza unor tichete câștigate la sateliți.

Jucătorii calificați aici primesc un cod de acces, deoarece accesul la masa de joc se face pe bază de cod invitație, adică de o parolă.

Totuși, la turneele mai mici, parolele de acces sunt postate de regulă pe diverse site-uri sau forumuri de profil.

Uneori însă chiar pe paginile de socializare ale operatorului Pokerstars vei găsi postate diverse parole (coduri de acces) pentru anumite turnee.

Vei observa însă că la majoritatea turneelor disponibile pe platforma Pokerstars nu ai nevoie de nicio parolă pentru a intra, acestea fiind deschise oricărui jucător.

Mă refer aici îndeosebi la turneele de tip freeroll, destinate în special celor cu bugete mai mici sau jucătorilor la început de drum care vor să învețe pokerul.

În cazul în care ai totuși nevoie de o parolă de acces și nu ai primit codul de acces, deși ai câștigat turneul satelit, atunci va trebui să contactezi de îndată serviciul de Relații Clienți Pokerstars.

După câteva verificări preliminare îți va fi trimis numai prin email codul de acces pentru turneul la care ai câștigat biletul de participare.

Poker Live

Nu numai în online este PokerStars numărul 1 în lume, ci și la turneele de poker live. Vei putea ajunge la aceste turnee fără investiții foarte mari jucând la turneele de calificare (sateliți) din online.

Pentru a vedea acești sateliți intră în lobby-ul PokerStars, apoi deschide secțiunile Evenimente și Live.

European Poker Tour (EPT) este capul de afiș atunci când vine vorba de poker-ul live. Anual au loc 3-4 turnee în cadrul acestui tur în diverse locații din Europa.

PokerStars Rewards - program de fidelitate

pokerstars rewards

Pokerstars Rewards este un sistem interesant de recompensare și fidelizare pentru jucătorii activi de pe această platformă de poker online.

Pe măsură ce joci mai mult, acumulezi mai multe puncte, crești în nivel și ai acces la recompense mai generoase.

Sunt 6 niveluri de fidelizare: Albastru, Bronz, Argint, Aur, Diamant și Negru. Ultimul nivel acordă cufere cu recompense în valoare de 250&, în timp ce primul cufăr, cel albastru, oferă recompense de doar 0.5$.

Ca principiu general, acumulezi 100 de puncte pentru fiecare dolar plătit pentru achiziționarea de bilete la turnee dar și pentru fiecare dolar cheltuit la mese de poker tip Heads Up.

Dacă joci la pariuri sportive, atunci vei fi recompensat cu 1.1 puncte de loialitate pentru fiecare dolar mizat pe un bilet de îndată ce biletul este validat.

Aceste puncte de loialitate îți garantează statusul actual și poți urca în ierarhia Pokerstars Rewards, deblocând clase superioare de fidelizare și astfel poți deschide cufere cu recompense mai generoase.

Când ai atins nivelul de recompense Argint sau mai mare, deblochezi și programul de Provocări Săptămânale unde poți să câștigi recompense suplimentare în bani cash dacă îndeplinești provocările de la mesele de poker.

Aceste premii de la Provocările Săptămânale nu sunt standard, fiind personalizate pentru fiecare jucător în parte în funcție de profil și de activitatea de la mesele de joc.

Bonusuri și promoții speciale la PokerStars online

Pe lângă bonusul de bun venit prezentat la punctul 1 la PokerStars sunt multe alte promoții interesante. Să le prezint pe toate aici ar fi pierdere de timp.

Ele se schimbă periodic și atunci când vei citi acest articol probabil cele pe care le-aș scrie n-ar mai fi de actualitate, dar ar fi altele la fel de interesante.

De aceea îți recomand să verifici lista completă de promoții actuale, pe care o găsești pe pagina Promoții de pe site-ul pokerstars.ro.

Alte jocuri de noroc oferite de PokerStars

Platforma Pokerstars nu este una exclusiv pentru poker, deși denumirea te-ar putea duce cu gândul în această direcție.

Înainte puteai juca doar poker aici însă de câțiva ani ai acces și la jocuri de cazino sau chiar la pariuri sportive.

Jocuri de cazino

Vei găsi aici sute de jocuri de păcănele și evident că nu puteau lipsi cele mai populare titluri precum Sweet Bonanza, Shining Crown ori Gates of Olympus.

Practic, toți furnizorii majori de sloturi, cei mai cunoscuți din industrie sunt prezenți aici.

Dacă ești amator de senzații tari, poți să încerci jocurile de păcănele care au și jackpoturi de sute de mii de lei sau chiar de milioane de lei.

La cele care au jackpot fix este afișată chiar pe ecran valoarea jackpotului însă sunt și păcănele cu jackpot progresiv.

Jocuri de cazino live

Jocurile de masă cu dealeri live sunt și ele nelipsite din oferta Pokerstars Casino.

Vei putea juca la zeci de mese unde te așteaptă cruperi live profesioniști gata să îți livreze o experiență autentică de cazino.

Poți să joci aici titluri clasice precum Ruletă, Blackjack sau Baccarat dar ai și mese de Sic Bo Live, un joc mai de nișă poate pentru jucătorii din România.

O veste bună este că ai mese de Ruletă sau Blackjack unde vei putea juca în compania unor crupieri vorbitori de limba română.

Ai la dispoziție chat-ul prin internediul căruia poți dialoga atât cu dealerul cât și cu alți participanți de la mesele de joc.

Jocuri de masă

Dacă vrei să joci jocuri de masă însă nu în compania unor dealeri live ci jocuri rulate exclusiv pe un soft independent și autorizat poți să accesezi această rubrică.

Ai o selecție foarte bună de titluri de cazino celebre iar jocurile sunt rapide.

Nu trebuie să-ți faci probleme privind corectitudinea softului furnizat aici, pentru că toate jocurile sunt produse de furnizori consacrați și, mai important, înainte de a fi listate, sunt supuse unui audit prealabil destul de strict.

Pokerstars nu are control asupra softului jocurilor de cazino.

Pariuri sportive

La Pokerstars ai și o ofertă generoasă de pariuri sportive, platforma fiind una destul de bine optimizată.

Nu vei găsi doar piețe din sporturile cele mai populare precum fotbal, tenis sau baschet ori hochei, dar și eSports.

Cotele de aici sunt competitive, nu cele mai bune de pe piață însă destul de bune încât să merite să plasezi bilete la pariuri sportive aici la Pokerstars.

PokerStars - serviciul de asistență clienți

Pe pagina Ajutor de pe site-ul PokerStars vei găsi mai multe secțiuni cu întrebări frecvente avute de către jucători.

În cazul în care nu găsești răspuns la nelămurirea ta sau dacă ai o problemă de altă natură atunci:

 1. Selectează una dintre întrebările din lista respectivă.
 2. Acolo unde îți este cerută părerea ta (A răspuns acest articol întrebării tale?) selectează Nu.
 3. Se va încărca formularul de contact în care poți comunica problema sau întrebarea pe care o ai.

Ulterior vei primi răspuns pe e-mail din partea staff-ului PokerStars.

Întrebări frecvente despre PokerStars online

Aici ai răspunsuri la principalele întrebări legate de PokerStars.

Ce bonus PokerStars primesc ca să joc poker online?

PokerStars oferă pentru noii jucători bonus 100% până la 600$. Toate informațiile despre modul în care primești bonus le afli din prima parte a acestui articol.

Pot juca la pokerstars.ro din altă țară?

Vei putea juca din afara României, din orice țară în care acest lucru nu este interzis. De exemplu vei putea juca din Irlanda sau Canada, dar nu vei putea să joci din Danemarca sau Italia.

Ce este Stars Rewards?

Stars Rewards este un program de loialitate pentru jucători. Cu ajutorul acestuia poți câștiga super recompense.

Acest program are la bază Punctele de recompensă. Se acordă puncte 45 de puncte recompensă pentru fiecare 1$ plătit ca taxă de turneu și 100 de puncte recompensă pentru fiecare 1$ plătit în rake în jocuri Zoom sau la mese cash.

Pentru verificarea adresei ce documente sunt acceptate?

Ca dovadă a adresei sunt luate în considerare copii ale facturilor de utilități (gaz, apă, telefon, electricitate etc), extras de cont bancar, contract de închriere etc. Important este ca documentul respectiv să nu aibă o vechime mai mare de 3 luni.

Articole utile PokerStars