Pontul Zilei 04.07.2022 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2504/07/2022
Pontul Zilei
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Meciul Zilei
Independiente – Platense
Bilanț: 20 Câștigate *luna in curs
COTA
1.5

Mi-au iesit frumos ponturile din weekend, ambele ponturi din Japonia fiind castigatoare, dupa ce sambata noapte a iesit si pontul din Brazilia, avand in acest moment 3 ponturi castigatoare.

Pontul Zilei din data de 04 Iulie 2022 va veni din jocul din Argentina Liga Profesional, dintre CA Independiente si CA Platense.

Independiente.

  • Ocupa pozitia a 16-a in clasamentul din Argentina, avand 7 puncte, fiind intr-un grup mare de echipe cu acest numar de puncte.
  • Are 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri in 5 meciuri, pierzand ultimul joc, 3:1, in deplasare cu Patronato.
  • Nu a reusit nici macar sa scoata o remiza cu Patronato, desi a avut un om in plus din minutul 16, scorul pauzei fiind 2:1, ultimul gol apartinandu-le tot gazdelor.
  • Leandro Benegas e golgheterul echipei, el marcand pana acum 3 goluri, al doilea cel mai important jucator fiind capitanul Lucas Romero.

Platense.

  • Se afla pe pozitia a 8-a in clasamentul din Argentina Liga Profesional, avand 9 puncte.
  • A castigat primele 2 meciuri, 2:1 cu Godoy Cruz si 1:0 cu Velez Sarsfield, remizand in celelalte jocuri, 1:1 cu Gimnasia si 0:0 cu Aldosivi, respectiv Sarmiento Junin.
  • Mauro Zarate e vedeta acestei echipe, el evoluand in spatele atacantului Rodrigo Contreras, alaturi de Alexis Sabella si Ignacio Schor, doi tineri de perspectiva.

Concluzii

  • Aleg sa joc la siguranta aici, Platense fiind totusi o echipa neinvinsa pana acum, una bine organizata in teren, care are un atac destul de bunul, unul in care omul de baza e experimentatul atacant Mauro Zarate.
  • Si astfel, am sa merg aici pe pariul 1X si sub 3.5 goluri, Independiente fiind favorita sa se impuna, acasa acestia mergand excelent, castigandu-si ambele jocuri, 1:0 cu Talleres Cordoba si 2:1 cu Estudiantes La Plata.
  • Doar 6 goluri s-au marcat in cele 5 partide disputate de Platense, acestia venind dupa 3 remize consecutive, ultimele 2 remize fiind fara goluri.
Pontul Zilei
Simplu Sistem
Evenimente: 1 Cota
Independiente - Platense
1X si sub 3.5 goluri
1.50
Cotă totală: 1.5
Miza: 50 100 200 RON
100

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
20 Câștigate
7 Pierdute
74% Rata de castig
215 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: