Pontul zilei 09.02.2024 – propus de ChirilaDavid25

Scris de chiriladavid2508/02/2024
Pontul Zilei
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Meciul Zilei
Lyn – Kvik Halden
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
1.57

Pontul Zilei din data de 09 Februarie 2024 va veni tot dintr-un meci amical dintre doua echipe din Norvegia, cel dintre Lyn si Kvik Halden.

Lyn.

 • E o nou-promovata in liga a 2-a, una in care va da peste echipe cu blazon in Norvegia, Valerenga sau Stabaek.
 • Teoretic, ar fi trebuit sa se fi intarit ceva mai serios in aceasta iarna, sosind pana acum doar jucatori de valoare apropiata a celor aflati deja la echipa, 4 la numar.
 • Nu a pierdut jucatori importanti in iarna, bugetul parand a fi unul destul de mic pentru o echipa cu 2 campionate ale Norvegiei castigate si cu 8 cupe ale Norvegiei in palmares, care are de asemenea un stadion superb, ultra-modern.
 • Cel mai cunoscut jucator al echipei este Ibba Laajab, un atacant ajuns la 38 de ani, care a fost de curand golgheterul ligii a 2-a din Japonia.

Kvik Halden.

 • Surprinzator, si aceasta echipa a castigat o data Cupa Norvegiei, in 1918, in an de razboi in Europa.
 • Evolueaza in liga a 3-a, unde s-a mentinut deja de mai multi ani, schimband insa grupa dupa ce timp de 4 sezoane a evoluat in grupa 1, acum fiind in grupa 2.
 • Si-a schimbat mult lotul in aceasta iarna, fiind intr-o continua schimbare, avand un antrenor portughez, pe Hugo Vicente, instalat chiar la data de 1 ianuarie anul curent.
 • Portarul Jarik Sundling are cea mai buna cota de la aceasta echipa, el fiind imprumutat de la Sarpsborg.

Concluzii

 • Nu stiu daca e o diferenta mare de valoare intre cele doua formatii, insa stiu ca formatia oaspete are multi jucatori noi si astfel cred ca Lyn e favorita sa se impuna si o va si face, Lyn avand nevoie sa fie cat mai bine pregatita pentru a face fata meciurilor mari pe care o asteapta.
 • Si astfel, voi merge aici pe victoria gazdelor, Lynn fiind o formatie care in sezonul precedent a castigat si cu 10:1 in campionat, in tentativa de a incheia prima in clasament si a promova direct, diferenta finala fiind facuta pana la urma la 1 gol, aspect amuzant.
 • De cealalta parte, Kvik Halde a pierdut un amical cu Fredrikstad 2, scor 3:2, invingand o echipa de amatori, pe o anume Follo, cu scorul de 1:0, nivelul acestora parand astfel a fi destul de jos.
Pontul Zilei
Simplu Sistem
Evenimente: 1 Cota
Lyn - Kvik Halden
victorie Lyn
1.57
Cotă totală: 1.57
Miza: 50 100 200 RON
100

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Pontul Zilei
15 Câștigate
7 Pierdute
68% Rata de castig
43 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: