Acasă Ponturi Baschet

Ponturi Baschet

Ponturi Baschet 2021 Ponturi Baschet Azi  – încercăm să-ți oferim cele mai bune ponturi pariuri azi din baschet. Vezi aici cele mai bune Predicții & Pronosticuri pentru a juca bilete baschet pe meciuri din NBA, Euroliga și Eurocup. Wade, tipsterul biletu-zilei.com în ponturi pe baschet, oferă în fiecare zi predicții profitabile.

Ponturi pariuri baschet pentru azi:

Sfaturi de care să ții cont înainte de a juca pronosticuri baschet

Dacă vrei să devii un parior mai bun în ceea ce privește pariurile pe baschet ar trebui să ții cont de următoarele sfaturi:

1 Învață să analizezi în mod corect un meci de baschet!

În baschet sunt foarte importante probleme de lot cu care se confruntă echipele, stilurile de joc ale celor 2 formații, precum și procentajele și eventuala oboseală acumulată de jucători.

De asemenea, trebuie să știi că sunt diferențe mari în ceea ce privește ponturi baschet NBA față de restul campionatelor. De aceea este important să știi cele mai importante reguli baschet ale competiției pe care vrei să mizezi.

2 Nu te grăbi să plasezi pariurile!

În general casele de pariuri online introduc în oferta un meci de baschet cu câteva zile bune înainte de startul evenimentului. Acest lucru îi face pe mulți pariori să se grăbească să aleagă pronosticuri baschet și, de cele mai multe ori, aceasta este o greșeală.

Sfatul meu este să aștepți până în ziua meciului pentru a plasa pariuri pe NBA. Atunci vei putea obține toate informațiile necesare despre meci, astfel încât să poți face alegerea corectă. În plus cotele se vor “așeza”, astfel încât nu vei fi indus în eroare de o anumită cotă.

3 Profită de începutul de sezon!

Deși starturile de sezon se pot dovedi uneori imprevizibile, totuși se pot câștiga bani la pariurile pe baschet în acea perioadă, mizând în general pe victoria echipei mai bine cotată.

Echipele importante, care sunt angrenate în Euroliga sau Eurocup, vor căuta să aibă un start de sezon cât mai bun, cu victorii pe linie, pentru ca atunci când programul se va aglomera să poată să mai facă pași greșiți sau cel puțin să odihnească jucătorii importanți.

Totuși, nu este indicat să pariezi chiar din prima etapă. Îți sugerez să urmărești primele 2 runde pentru a-ți face o idee despre forma de joc a echipelor și abia apoi să-ncepi să pariezi.

4 Ține cont de miza meciului!

Atunci când joci ponturi baschet NBA este foarte important să tii cont de miza meciului. În startul de sezon toate meciurile au aceeași miză, fiind destul de importante, însă pe finalul sezonului regulat se găsesc multe situații diferite.

5 Nu paria exclusiv în funcție de cote!

Se spune că șansele de reușită ale unui pariu sunt reflectate bine de cote. Acest lucru nu este însă general valabil. De aceea, sfatul meu este să nu te orientezi exclusiv în funcție de cote-n alegerea pariului.

6 Urmărește în direct meciurile pe care pariezi live!

Nu în ultimul rând, un sfat extrem de important pe care ți-l pot da la pariurile pe baschet este să urmărești în transmisiune live meciurile pe care pariezi.

Toate casele de pariuri sportive recomandate oferă baschet live online la cele mai tari meciuri, astfel că nu te costă nimic să vizionezi evenimentele care te interesează.

Site-uri pariuri baschet

Dacă vrei să joci la pariuri baschet online va trebui să-ți alegi 1-2 agenții. Pentru a face alegerea corectă cel mai bine ar fi să-ți faci propriul research și să vezi care case de pariuri oferă ceea ce joci tu în general.

Îți fac această recomandare deoarece dacă preferi pariurile clasice pe handicap și / sau total puncte unele agenții au mai multe linii, iar altele doar 3-4. Pe de altă parte dacă ești în căutarea unor pariuri speciale pe jucători este posibil ca unele agenții să nu le ofere.

Wade, tipster NBA în cadrul echipei Biletu-Zilei.com, vă prezintă top 3 case de pariuri pentru baschet în opinia sa. Acesta arată astfel:

  1. Betano - deschide cont AICI și ai 2 bonusuri de până la 1.000 RON la prima depunere!
  2. Fortuna - crează cont AICI și la prima depunere ai bonus până la 500 RON!
  3. Unibet - înregistrează-te ACUM și primești bonus 125% până la 500 RON la primul depozit!