CSM Craiova – CSU Sibiu (meciul 4) – playoff Liga Nationala de baschet

0

Ambele ponturi au iesit ieri la Oradea – U BT Cluj, 1.65 x 1.75, si am fost personal la meci, dupa ce am avut un weeend petrecut in judetul Bihor. Satisfactia a fost una mare, asa ca nu pot decat sa ma gandesc sa contui in aceeasi nota.

Nu am fost inspirat in alegerea castigatoarei vineri, la Craiova, insa nu a depins doar de mine, din pacate – arbitrii au jucat un rol esential in stabilirea castigatoarei. Merg din nou pe sibieni azi, pentru ca e vremea revansei.

Cote pariuri Craiova – Sibiu (19 mai – ora 18:00)

Informatii despre meci

  • Daca in primele doua partide de la Sibiu, ardelenii au condus partidele cap-coada si au castigat fara niciun fel de problema, la Craiova altele au fost datele partidei, oltenii intrand determinati sa realizeze revansa.
  • S-a terminat 81-79, insa decizia care a “umplut paharul” a fost la 79-79 in ultima secunda de joc, cand arbitra Alexandra Stan a vazut un fault inexistent la Porter Troupe, iar oltenii si-au adjudecat victoria.
  • Principalii marcatori ai partidei au fost Troupe 25 puncte pentru craioveni, respectiv Hardy 23 de puncte, pentru CSU Sibiu.

Un suporter de la Sibiu a avut urmatoarea declaratie dupa “meciul 3” de la Craiova:

“Decizia din final e o rusine. Nu ne mai referim la un fault nefluierat la Tamulis, la 75-73, urmat de fault tehnic pentru protest. Arbitra Alexandra Stan ne-a mai dezavantajat si in meciul cu Dinamo, pierdut la Bucuresti in turul anterior. Nu vrem sa facem legaturi periculoase, dar fosta doamna Dinca e casatorita cu un oficial al Federatiei Romane de Baschet. Facem memoriu!”

  • O victorie desparte Sibiul de prima finala de campionat dupa 20 de ani, una in care vor avea mari batai de cap, indiferent ca vor juca cu Oradea sau Cluj, desi bihorenii par a avea prima sansa.
  • Vulturii galbeni au prima sansa si azi la victorie, insa ii vad facand un adevarat “statement”, atat prin joc, cat si prin diferenta de la final. Sunt echipa superioara, atat valoric, cat si combinativ, pe parchet.

Pont principal:

In acest sezon CSU Sibiu a castigat deja Cupa Romaniei, iar fanii spera sa obtina dubla campionat-cupa.

Un lucru e sigur – sibienii nu au uitat ce s-a intamplat vineri, si vor invinge azi. Nu numai ca vor castiga, ci o vor face categoric. Victoria oaspetilor merita jucata intr-un combo de 2-3 partide, iar handicapul merge jucat “tare” in mod “single”.

CSU Sibiu -4.5 puncte @1.80

Pariaza AICI pe baschet Romania playoff si ai bonus pana la 500 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
13 din 1968%+184.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here