CSM Oradea – U BT Cluj (meciul 3) – playoff Divizia Nationala

0

Seria semifinalelor din playoff-ului ligii nationale la baschet continua. Dupa ce ieri am avut parte de o surpriza la Craiova, vom vedea azi, la Oradea – cine ia conducerea in serie. Am avut doua partide diferite la Cluj, iar scorul in serie este egal, 1-1.

Cote pariuri CSM Oradea – U BT Cluj (18 mai – ora 19:30)

Informatii despre meci

  • Azi si luni – sala Antonio Alexe din Oradea propune doua partide de foc, in care e posibil sa avem o noua egalitate si un decisiv inapoi la Cluj. Insa, mai e pana acolo, momentan prefatam “meciul 3”.
  • Am avut doua partide frumoase la Cluj, in care ambele am avut castig de cauza. In prima am mers cu handicap pe bihoreni, pentru ca in “meciul 2” sa fortez pe victoria clujenilor, ce nu m-au dezamagit.
  • In partida a doua elevii lui Mihai Silvasan aveau un meci de “must win” si s-au conformat, castigand la 10 puncte diferente, si pe fondul unei mici relaxari a oaspetilor, ce deja “furasera” avantajul terenului propriu.
  • Silvasan a mutat inteligent in “meciul 2” – punandu-l in teren pe Alhaji Mohammed, ce l-a inlocuit pe tony Easley, si a avut o prestatie remarcabila. Jucatorul nascut in Chicago a terminat primul sfert cu 9 puncte si a contribuit decisiv la unele atacuri din repriza secunda.
  • Mihai Silvasan s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai, si a precizat ca asteapta cu nerabdare cele doua partide de la Oradea. Declaratia sa completa este mai jos:

“Cred ca am avut o atitudine foarte buna, mental am fost puternici dupa infrangerea de acum doua zile. S-a vazut o dorinta mare sa nu iesim din calculele semifinalei. Daca am fi pierdut, ne-ar fi fost foarte greu sa intoarcem seria. A fost un meci bun de-al nostru, insa a fost doar un meci. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa mergem la Oradea cu o dorinta si o motivatie foarte mare, pentru a reusi sa castigam. Intotdeauna este o decizie grea cand vine vorba pe cine sa las in afara lotului. Alhaji nu a fost integrat in ritmul echipei la ultimele partide si am decis sa jucam o formula mai inalta, cu Tony Easley. Dupa infrangerea de duminica, am simtit ca trebuie sa jucam mai rapid si asta ne-a iesit. Kyndall a fost putin obosit si daca nu era Mohammed, am fi avut viata grea. Sunt fericit ca a reusit sa ne ajute, stiam ca este un jucator cu experienta, capabil sa faca diferenta”

Cote pariuri – performante echipe

Pont principal:

Daca in primele doua partide am avut over la puncte, eu merg pe under aici, si, in special la oaspeti. Am avut multe puncte in primele partide pentru ca in “meciul 1” am avut parte de OT, iar in “meciul 2”, elevii lui Silvasan au fost fortati sa impuna un pace extrem de rapid.

Azi, lucrurile se vor schimba in sala Antonio Alexe, vom avea o partida extrem de tensionata, in care atacurile vor fi duse la limita celor 24 de secunde.

U BT marcheaza sub 79.5 puncte @1.65

Pont secundar:

E un meci extrem de important, si tocmai de aceea am lasat pronosticul pe castigatoare drept “secundar”. Mi-a placut stilul bihorenilor in partidele de la Cluj, si ii vad capabili sa urce primii scorul in serie, in fata unui public dornic de performante supreme.

CSM Oradea castiga meciul @1.75

Pariaza AICI pe baschet Romania playoff si ai bonus pana la 500 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
13 din 1968%+184.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here