CSM Oradea – U BT Cluj (meciul 4) – reuseste Wade al 9-lea pont verde consecutiv?

2

Am avut o serie fantastica, cu 8 ponturi consecutive castigatoare in weekend, am adus din nou procentajul aproape de 74%, iar asta nu poate decat sa ma bucure. Ca de obicei, statistica o regasiti mai jos, totul este la vedere:

Am prefatat perfect disputa cu numarul 3 de la Oradea mergand pe victoria gazdelor si ca bonus pe numarul redus de puncte inscris de clujeni. Azi, schimbam placa, pentru ca avem o serie fantastica intre CSM si U BT, ce are nevoie de un meci decisiv.

Avem un “meci 4” de la care ma astept sa fie unul extrem de spectaculos. Am vazut o atmosfera superba, una in care cu greu vreo formatie oaspete se poate impune, insa, daca ar fi vreo echipa, aceea ar fi cea din Cluj.

Cote pariuri CSM Oradea – U BT Cluj (20 mai – ora 18:00)

Informatii despre meci

  • Arena Antonio Alexe gazduieste un meci decisiv in aceasta seara, cu incepere de la ora 18:00, partida ce poate fi urmarita pe canalele Digi Sport. In “meciul 3” ros-albastrii s-au impus cu 82-74, dupa un meci colectiv foarte bun si un joc controlat cap-coada.
  • Am fost in Oradea in acest weekend si am profitat e ocazie pentru a urmari acest duel extrem de interesant. Ce am vazut? Doua echipe total diferite, 3 sferturi Oradea a controlat partida, conducand si la 23 de puncte diferenta, alb-negrii revenind doar pe finalul intalnirii, prin cateva sclipiri obtinute de Dykes sau Dorsey.
  • Kris Richard a fost din nou jucatorul esential pentru alb-rosii, el evoluand 32 de minute din totalul de 40 si marcand 22 de puncte. Americanul ramane principala arma pentru gazde si azi.
  • In finalul meciului, clujenii s-au apropiat la doar 5 puncte, cu un singur minut ramas de joc, prefatand practic ce va urma in aceasta seara in arena de la Oradea – un meci extrem de echilibrat, si cu o posibila surpriza.

Iata ce a declarat dupa meci, antrenorul clujenilor, Mihai Silvasan:

“A fost un meci in care nu ne-am ridicat la nivelul unei semifinale. Nivelul nostru de implicare nu a fost cel pe care il doream. Faptul ca am avut doar 5 recuperari pana la pauza, spune multe despre felul cum am inteles sa ne luptam in acest meci. Luni va fi un joc decisiv pentru noi si sper sa reactionam si sa evoluam la un nivel foarte ridicat.”

  • O declaratie ce sumarizeaza in mare masura performantele echipei din partida anterioara, recuperarile fiind marea problema a clujenilor. Cu mici ajustari pe ambele afze, alb-negrii pot surprinde in aceasta seara.

Cote pariuri – performante echipa

Pont principal:

Bihorenii au moral dupa victoria de sambata, insa, le va fi extrem de greu sa se impuna azi. Cel mai bun bet pe care-l vad este handicapul pe Cluj. Oaspetii vor veni montati cu gandul de a nu fi eliminati din competitie, si fiti siguri ca Dykes, Dorsey sau Kuti vor juca la cel mai intalt nivel.

U BT Cluj +6.5 puncte @1.60

Ponturi secundare:

Vad o noua partida spectaculoasa, iar U BT Cluj-Napoca a aratat cu adevarat ce poate in primul si ultimul sfert, totalizand 48 de puncte.

Asa cum zicea si antrenorul Silvasan, implicarea jucatorilor a fost aproape de 0 la inceputul partidei, bihorenii avand din start un avans extrem de greu de surmontat.

Va fi o alta fata pentru U BT Cluj azi, trebuie sa fie, pentru ca daca vor pierde acest meci, atunci vor rata sansa sa intoarca seria la Cluj pentru “meciul 5” – cel decisiv, si implicit, sa ajunga in finala ligii nationale, acolo unde deja asteapta CSU Sibiu.

U BT Cluj marcheaza peste 75.5 puncte @1.85

U BT Cluj castiga meciul @2.40

Pariaza AICI pe baschet Romania playoff si ai bonus pana la 500 RON!

Bilant Wade baschet – luna mai: 31W11L (73.81%)

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
12 din 1867%+124.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

    • Dupa cum vezi, oferta de baseball e incompleta, sunt cote la doar 6 din totalul de 10 meciuri din oferta. Momentan imi plac doua echipe, ce inca nu au cote. Cand apare toata oferta MLB o sa mai analizez si postez – undeva intre 16:00 si 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here