Finala NCAA Basketball – un parior poate incasa peste 300.000$ dupa ce a investit doar 1500$ !

0

E pentru prima oara cand prefatez o astfel de finala, si implicit un meci din baschetul de colegiu american. Am urmarit indeaproape ce s-a intamplat in March Madness, si evident cum s-au calificat echipele in final four-ul din Minneapolis.

Cote pariuri – finala NCCA Men Basketball – 9 aprilie 2019

Virginia – Texas Tech (ora 04:20)

Informatii despre meci

La noapte, undeva dupa ora 4:00 va incepe o finala istorita la americani, doua dintre cele mai bune echipe – Virginia si Texas Tech, se intalnesc pe U.S. Bank Stadium in Minneapolis, pentru a vedea cine este formatia etalon din SUA.

Va fi aceasta finala cu cel mai mic scor din istorie?

Avem la lucru cele mai bune doua defensive din liga, Virginia permitand o medie de 55.5 puncte, in timp ce Texas Tech nu este cu mult mai sus – doar 58.8 PPG. Insa, finala cu cel mai scazut scor din istoria NCAA a fost tocmai in 1941, cand s-au intalnit Wisconsin si Washington State, scor 39-34. In era moderna am avut acum 8 ani o astfel de finala, cand Connecticut a trecut de Butler, scor 53-41.

Poate Tariq Owens sa livreze inca un moment de virtuozitate?

Fostul forward de la St John are cifre solide: 8.9 puncte, 5.8 recuperari si 2.4 blocaje, iar procentajul de aruncare este unul foarte bun: 61.0% pentru Red Raiders. El s-a accidentat usor la glezna in partida cu Michigan State din semifinale, insa a declarat dupa meci ca o sa fie pregatit pentru aceasta finala.

Are Kyle Guy capacitatea sa traga din nou lozul castigator?

Guy a fost principalul “vinovat” datorita caruia Virginia a inscris 6 puncte in ultimele 10 secunde ale partidei din semifinale cu Auburn, oferind un adevarat “stunner”, scor 63-62. Guard-ul a inscris 25 de puncte si a avut 10 recuperari fiind considerat unul din jucatorii de perspectiva in state. In Top 3 jucatori ai finalei se mai afla alti 2: Jarrett Culver de la Texash Tech si De’Andre Hunter de la Virginia.

Cum se misca banii si cotele in finala NCAA

Mai jos regasiti un grafic la cum au pariat americanii acest duel, si putem observa ca predomina banii pe Texas Tech +1.5, dar si pe under-ul la puncte.

Un parior poate incasa un cec generos la noapte!

Da, este vorba despre un gambler din state, ce a pus ca Texas Tech sa fie castigatoarea turneului, bilet valabil tocmai din noiembrie 2018. Din acest motiv a prins si o cota foarte mare, +20000 (american odd) inseamna cota 201 (decimal odd).

Pont principal:

Multa lume pariaza pe under aici in principal datorita defensivelor, insa uita ca ambele echipe se descurca destul de bine in atac: Virginia are o medie de 71.1 puncte marcate / meci, in timp ce Texas Tech sta chiar mai bine cu 72.6 PPG.

Over-ul “even” s-a deschis undeva la 120 de puncte, a coborat rapid la 116, si acum este undeva la 117 puncte. Cred ca perceptia de under si de defensive puternice nu e tocmai gresita, insa linia impusa mi se pare mult prea jos. E de speculat!

Peste 112.5 puncte in meci @1.55

 

Pont secundar:

Cu privire la castigatoarea turneului, e destul de greu, daca nu – aproape imposibil de ales o tabara. Fiecare echipa a impresionat pana acum in turneu, insa dupa comeback-ul din semifinale, instinctul imi spune ca “jocurile sunt facute” pentru Virginia, trupa cu jucatori mai talentati si o defensiva superioara!

Virginia castiga meciul @1.80

 

Pariaza AICI pe Finala NCAA si ai bonus pana la 500 RON!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here