Golden State Warriors – Portland Trail Blazers (meciul 1) NBA Playoffs

0

Ce finale frumoase avem in NBA Playoffs! In Vest avem lupta dintre Warriors si Blazers, iar in Est vom vedea o inclestare superba intre Bucks si Raptors. Incep bineinteles cu disputa de la noapte din Bay Area, unde am gasit un pont pe care se pariaza foarte mult.

Cote pariuri Golden State – Portland (15 mai – ora 04:00)

Informatii despre meci

  • Portland Trail Blazers au produs surpriza in runda trecuta vs Denver Nuggets, dupa ce erau condusi cu 3-2 si cu “spatele la zid”, dupa victoria concludenta a lui Jokic & co. din meciul 5.
  • Damian Lillard a facut senzatie in meciul 6 de la Moda Center (32 de puncte), iar in “game 7” a fost randul lui CJ McCollum sa faca senzatie la Pepsi Center (37 de puncte), si astfel Blazers sunt in WCF.
  • Golden State Warriors au facut si ei senzatie vs Houston Rockets in runda trecuta. Au avut un final de “meci 5” extrem de incins, in care Kevin Durant nu a jucat in sfertul 4, insa Steph Curry a fost decisiv.
  • Apoi, in Texas, “splash brothers” au facut din nou senzatie, inchizand seria cu Rockets atunci cand poate niciun specialist nu credea (noi am incasat bine pe over atunci). Astfel, Curry a avut 35 de puncte, iar Thompson 27, impreuna reusind 10 aruncari de la linia de 3 puncte.
  • La capitolul accidentari – Warriors vor fi fara DeMarcus Cousins si Kevin Durant, in timp ce la Blazers avem o accidentare mai veche: Jusuf Nurkic, plus o incertitudine cu privire la Rodney Hood. El a suferit o mica accidentare la genunchi in Denver, si inca nu e sigur daca va putea evolua azi. Va fi probabil un “game time call”.

Cote pariuri – performante jucatori

Pont principal:

Ma surprinde linia la over situata sub 220 de puncte la un duel in care avem cate 2 aruncatori fantastici de la distanta: Curry si Thompson pentru Warriors, respectiv Lillard si McCollum pentru Blazers.

Se poate forta over-ul si mai mult, chiar pana la linia de 215, cota fiind mult mai buna.

Peste 210.5 puncte in meci @1.55

Pont secundar:

Intalnirile directe din sezon sunt aproape insignifiante, daca ne raportam la castigatoare. Sigur, Warriors au avantajul ca sunt odihniti, insa vom vedea daca Curry si Thompson le vor face fata lui Lillard si McCollum.

La ultima disputa directa din sezon s-au inscris un total de 29 de aruncari de la linia de 3 puncte, iar linia de aici mi se pare putin cam jos.

Peste 26.0 aruncari de 3 puncte in meci @1.87

Pariaza AICI pe NBA Playoffs si ai bonus pana la 500 RON!

Bilant Wade baschet – luna mai: 21W7L (75.00%)

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+431.00Vezi Ponturi
2 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
6 din 967%+60.00Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
4 din 667%+34.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here