Portland Trail Blazers – Golden State Warriors (meciul 4) – NBA Playoffs

0

Seria dintre Blazers si Warriors s-a mutat in weekend la Moda Center, insa am avut acelasi scenariu ca si in “meciul 2” din Oakland. Astfel, Blazers au inceput tare, cu un avans consistent, insa au fost de nerecunoscut in partea a doua a meciului.

Sa vedem ce va fi azi, “sweep” sau o mica consolare pentru Blazers?

Cote pariuri Portland – Golden State (21 mai – ora 04:00)

Informatii despre meci

  • Ce meci am avut din nou intre Blazers si Warriors! Jucatorii gazda au prins “foc” in prima parte a intalnirii, avand la un moment dat si 18 puncte avans pe finalul sertului secund.
  • Sfertul 3 a consemnat un deficit imens in favoarea campionilor: 29-13, intorcand practic disputa in favoarea lor, cu aruncari precise, puncte usoare pe fast-break, si o aparare mult mai agresiva.
  • Steve Kerr a precizat dupa meci ca nu s-a asteptat la o astfel de reactie, atat de rapida a jucatorilor sai dupa pauza, mentionand ca este unul din cele mai bune “meciuri 3” facute de elevii sai, de cand antreneaza in Oakland.
  • Pe langa Steph Curry, ce a fost cosgheter pentru a 3-a ora in 3 partide din serie vs Blazers (36 de puncte), alt jucator ce a impresionat – a fost Draymond Green, ce a avut un “postseason-high” de 20 de puncte, 13 recuperari si 12 pase decisive.
  • Terry Stotts a declarat ca elevii sai nu au mai miscat la fel de bine mingea in partea secunda, au incercat aruncari dificile, si evident ca procentajul a scazut drastic, oaspetii profitand de acest lucru.
  • Astfel, daca Blazers au cumulat in primele doua sferturi 66 de puncte, in ultimele doua au reusit doar 33, performanta ce a dus la un esec inevitabil.
  • Lillard si McCollum au intarziat din nou sa faca spectacol, primul avand doar 19 puncte (5 reusite din 18 incercari), in timp ce CJ a terminat partida cu 23 de puncte, si doar 7 reusite dintr-un total de 20 de aruncari. Daca Blazers vor sa evite “sweep-ul”, atunci cei doi marcatori innascuti trebuie sa faca o treaba mult mai buna.

Cote pariuri – performante jucatori

Pont principal:

Blazers au avut 66 de puncte la pauza mare, si trebuie sa gaseasca din nou reteta succesului, daca vor sa tina pasul cu Warriors si sa nu se faca de ras in fata fanilor. Performantele gazdelor, separate pe sfert arata cam asa: 1Q: 44.4%, 2Q: 50%, 3Q: 27.8% si 4Q: 33.3%.

Vedem ca se poate ca Portland sa faca spectacol in fata fanilor. Nu e nevoie de procentaje “wow”, doar in limita normalului, la un pace ridicat de joc. Pentru asta insa, Lillard si McCollum au nevoie sa isi creasca procentajele si sa reduca mingile pierdute aiurea in ofensiva.

Portland marcheaza peste 104.5 puncte @1.60

Ponturi secundare:

E posibil sa avem un “sweep” in aceasta seara la Moda Center, insa eu mizez inca o data pe motivatia jucatorilor gazda, plus performantele lui CJ McCollum, ce ne-au adus un binemeritat WIN in weekend.

Vad un show frumos la Moda Center, fara doar si poate, ultimul meci “acasa” pentru Portland in acest playoff. Poate fi unul de tinut minte!

CJ McCollum peste 31.5 puncte, recuperari, pase decisive, interceptii @1.83

CJ McCollum peste 2.5 aruncari de 3 puncte @1.87

Pariaza AICI pe NBA playoffs si ai bonus pana la 500 RON!

Bilant Wade baschet – luna mai: 31W11L (73.81%)

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+431.00Vezi Ponturi
2 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
6 din 967%+60.00Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
4 din 667%+34.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here