U Cluj – CSM Oradea (meciul 2) – playoff Liga Nationala

0

Am pierdut ieri la un singur punct over-ul propus: am avut peste 147.5 puncte si s-au dat fix 147 (88-59), insa nu pot spune ca am avut ghinion, prestatia oltenilor din primul sfert (cand au inscris doar 8 puncte) fiind principalul motiv pentru care pontul a fost lost.

Pentru azi, am gasit un bet foarte bun pe U Cluj, echipa ce are un meci de “must win”.

Cote pariuri U BT Cluj – CSM Oradea (14 mai – ora 20:30)

Informatii despre meci

  • U-Banca Transilvania a pierdut dramatic duminica seara primul meci din seria semifinalelor vs CSM Oradea. Bihorenii s-au impus cu 86-90 dupa OT, si au “furat” avantajul terenului propriu.
  • Elevii lui Mihai Silvasan au avut un inceput in forta, insa oradenii au revenit in joc si pe tabela, echilibrand partida si avand conducerea in partea secunda. Un “late run” din partea lui Kyndall Dykes a fost insuficient pentru a realiza un “come back” memorabil.
  • Sunt echipele ce au terminat pe 2 (Cluj), respectiv 3 (Oradea) in sezonul regulat, iar rivalitatea este una mare. Cine va castiga seria, va avea foarte probabil o finala cu jucatorii de la CSU Sibiu, ce au deja 2-0 in seria cu Craiova.
  • Cum ziceam si in analiza anterioara, Oradea s-a impus in cel mai recent meci inainte de acest playoff, chiar in Cupa Romaniei, scor 70-66. Moralul este solid pentru bihoreni dupa prima victorie, insa pot face inca o surpriza azi?

Antrenorul gazdelor – Mihai Silvasan, a avut urmatoarele declaratii:

„Ne asteapta un meci pe care trebuie sa il castigam, daca vrem sa mai ramanem cu sanse reale de calificare in finala. Va fi un meci aproape decisiv si sper sa gasim solutiile care sa ne aduca victoria. Trebuie sa ramanem concentrati si sa dam totul pentru victorie”.

  • O declaratie care e destinata jucatorilor, pentru a incepe in forta partida cu numarul 2, si a nu mai ceda avansul pana pe final.

Cote pariuri – performante echipa

Pont principal:

Cum ziceam si in analiza trecuta – am fost mereu la disputele dintre Cluj si Oradea, in sala BT, si am vazut aproape de fiecare data meciuri stranse, echilibrate, decise de micile detalii facute de jucatori sau ajutari create de antrenori.

Ei bine, azi nu mai vad o partida de genul, le dau credit gazdelor pentru a castiga partida fara emotii.

U BT Cluj -1.5 puncte @1.50

Pont secundar:

E un meci de “must win” pentru Cluj, unul in care nu au voie sa faca vreun pas vresit, la un scor de 0-2 in serie, plus urmatoarele doua meciuri la Oradea, lucrurile sunt ca si incheiate pentru elevii lui Mihai Silvasan.

Ma astept la un meci controlat cap-coada de clujeni, si cu un efort sustinut in ambele faze.

U BT Cluj -5.5 puncte @1.90

Pariaza AICI pe baschet Romania playoff si ai bonus pana la 500 RON!

Bilant Wade baschet – luna mai: 21W7L (75.00%)

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
13 din 1968%+184.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here