Scotia – Cehia ponturi pariuri 14.06.2021

Scris de Radu Oprea13/06/2021

Luni, 14 iunie, se vor intalni Scotia si Cehia in cadrul Grupei D de la Campionatul European 2020.

Pe ce post TV este Scotia – Cehia?

Scotia – Cehia va putea fi urmarit live incepand cu ora 16:00 la PRO TV.

Unde se joacă Scotia – Cehia?

Cele doua echipe se vor infrunta pe stadionul Hampden Park (Glasgow, Scotia). Număr spectatori acceptați: 25% din capacitate (aproximativ 12.000 spectatori).

Dupa un weekend calduros in Regat, temperaturile scad dramatic in Scotia. Asadar, la ora acestei partide se pare ca mercurul din termometre nu va urca mai mult de 15 grade Celsius, iar cerul va fi acoperit de norit.

Informatii echipe

Scotia

Participa la acest turneu final dupa ce a castigat barajele din Liga Natiunilor avute cu Serbia si Israel, ambele dupa penalty-uri. In grupa I a fost si a terminat pe 3, dupa Belgia si Rusia, cu 15 puncte dupa 10 etape. Atacul a fost al 3-lea din grupa cu 16 reusite, insa defensiva a fost doar pe 4 cu 19 goluri primite. Casa de pariuri Betano ii da ultima sansa la calificare in faza urmatoare si ofera o cota de 2.15 pentru cine mizeaza pe ea ca va merge mai departe.

A urmat un parcurs destul de bun in Liga Natiunilor, ea incheiand grupa a 2-a din Liga B pe 2, sub oponenta de acum, Cehia, dar peste Israel si Slovacia. In calificarile pentru Mondialul din 2022 este pe 2 in grupa F, in spatele Danemarcei si are 5 puncte dupa primele 3 runde. Este neinvinsa de 5 meciuri, timp in care a obtinut 2 victorii si ne-am putea gandi la cateva ponturi EURO pe rezultatul final.

Majoritatea jucatorilor ei sunt legitimati la cluburi din propria tara sau din Anglia. Printre cei mai importanti oameni ai lui Steve Clarke sunt Andy Robertson, Kieran Tierney, Stuart Armstrong, Billy Gilmour si Scott McTominay.

  • Jucatori indisponibili: John Fleck.
  • Jucatori incerti: Billy Gilmour.

Jucatorul cheie – Che Adams

A debutat pentru aceasta selectionata in martie, preferand-o in defavoarea Angliei, tara in care s-a nascut. El a avut un sezon decent la Southampton cu 9 goluri marcate si 5 pase decisive in Premier League, dar s-a remarcat si mai mult in tricoul Scotiei. In doar 4 aparitii el a inscris de 2 ori, ambele goluri venind in ultimele 2 dispute ale nationalei sale. Cele doua reusite au venit in victoriile cu Insulele Feroe si Luxemburg.

Selectioner – Steve Clarke

A fost managerul lui Kilmarnock inainte sa fie numit in fruntea nationalei Scotiei, in mai 2019. Pentru el este prima prezenta la un turneu final, aceasta fiind de altfel prima experienta ca selectioner. Ca principal le-a mai antrenat pe Reading si West Brom, in rest el fiind in postura de secund la cluburi importante din Anglia precum Newcastle, Chelsea, West Ham, Liverpool sau Aston Villa. A lucrat cu Avram Grant, Gianfranco Zola, Rafa Benitez si Roberto Di Matteo.

Este posibil sa asistam la o partida incrancenata sau s-ar putea ca ea sa se deschida foarte rapid. Cu siguranta noi vom juca pentru cele 3 puncte si sunt sigur ca si Cehia o va face. Cele 3 puncte aproape ca iti garanteaza un loc in 16-imi, asadar ar fi un start excelent. O victorie asadar ar fi ceva extraordinar, dar toata lumea cu care am vorbit si care a mai fost la un turneu final a afirmat cu fermitate ca nu este bine sa pierzi primul meci. De-a lungul istoriei, daca arunci o privire, multe dintre disputele de la Campionatele Mondiale si Europene s-au incheiat la egalitate pentru ca ambele echipe realizeaza ce valoare are un rezultat pozitiv in runda inaugurala” – Steve Clarke

Cehia

Vine la Campionatul European 2020 pentru ca a terminat pe 2 in grupa A a calificarilor. In 8 runde a strans 15 puncte, cu 6 mai putine ca Anglia, castigatoarea grupei si cu 4 in plus fata de Kosovo, a 3-a clasata. Ofensiva a fost a 2-a din grupa cu 13 reusite, iar apararea a incheiat si ea tot acolo si a incasat 11 goluri.

In Liga Natiunilor a obtinut prima pozitie in grupa a 2-a a Ligii B, fiind peste adversara ei de acum Scotia, dar si peste Israel si Slovacia. In preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar este pe 2, dupa Belgia si are 4 puncte dupa 3 etape. Recent a fost inconstanta si vine dupa 2 victorii, 2 infrangeri si o remiza, asta si pentru ca fundasii au fost adesea depasiti si de aceea eu cred ca pe biletul zilei pariuri ar trebui sa fie si pronosticul meu.

In lotul pentru acest turneu final sunt fotbalisti buni, care apartin de cluburi cu nivel ridicat precum Sevilla, West Ham, Hoffenheim, Leverkusen sau Verona. Mai exista si nucleul de la Slavia Praga din care fac parte nu mai putin de 5 jucatori. Printre numele importante se afla Tomas Vaclik, Pavel Kaderabek, Vladimir Coufal, Lukas Masopust sau Tomas Soucek.

  • Jucatori indisponibili: –
  • Jucatori incerti: Ondrej Celustka.

Jucatorul cheie – Patrik Schick

In stagiunea care tocmai s-a incheiat a facut treaba buna la Leverkusen, el reusind sa marcheze de 9 ori in Bundesliga. Totusi, el a terminat editia de campionat intr-o usoara lipsa de forma, el nereusind sa inscrie in ultimele 7 etape, in 5 dintre ele el fiind titular. Nici la tricoul selectionatei Cehiei nu a impresionat, insa asta s-a intamplat si din cauza accidentarilor. In martie a revenit la nationala dupa o pauza de aproape un an si jumatate si a marcat intr-un 6-2 cu Estonia. A facut-o si in ultimul joc de pregatire inaintea acestui turneu final, in victoria cu 3-1 impotriva Albaniei si pare a fi pregatit sa loveasca din nou.

Selectioner – Jaroslav Silhavy

A fost numit selectioner in 2018 dupa ce cu un an inainte castigase titlul in Cehia cu Slavia Praga. A fost si jucatorul acestei echipe, iar dupa retragere a fost intre 2002 si 2008 secundul lui Karel Bruckner la o nationala care practica un fotbal extrem de ofensiv si a carei performante de top a fost o semifinala la EURO 2004. El nu ii va avea pe legendarii Rosicky, Nedved sau Poborsky, dar se poate baza pe cativa jucatori care pot face diferenta. Nucleul echipei este format din fosti si actuali jucatori de la Slavia Praga.

In prima runda impotriva Scotiei, toata lumea este concentrata pe propria evolutie, pe rezultat, pe puncte, pentru ca primul meci din grupa este foarte important. Asa ca eu sper si nu cred ca selectionerul Scotiei isi va indemna jucatorii sa ne faulteze. Sunt sigur ca jucatorii Scotiei vor fi extrem de devotati si ca vor fi multe dueluri individuale. Dar imi place sa cred ca nu se vor gandi la o razbunare pentru ceea ce s-a intamplat la Glasgow in meciul dintre Rangers si Slavia Praga. Poate fanii lor o vor face, dar sper sa nu vedem asta pe gazon” – Jaroslav Silhavy

Scotia – Cehia echipe probabile, conform uefa.com

  • Scotia (3-5-2): D. Marshall – J. Hendry, G. Hanley, Tierney – S. O'Donnell, McTominay, C. McGregor, McGinn, A. Robertson – L. Dykes, C. Adams.
  • Cehia (4-2-3-1): Vaclik – Coufal, Celustka, T. Kalas, J. Boril – Soucek, A. Kral – Masopust, V. Darida, J. Jankto – Schick.

Scotia – Cehia arbitru

Confruntarea va fi arbitrata de catre Daniel Siebert, un tanar oficial din Germania in varsta de doar 37 de ani. In precedentele 5 dispute la care a fost la centru a acordat cel mult 3 cartonase galbene, asadar nu este prea strict.

La nivel de echipe nationale a fost ultima oara arbitru la intalnirea dintre Portugalia si Azerbaijan, din preliminariile pentru Mondialul din 2022. A aratat atunci doar 2 cartonase galbene, ambele in repriza secunda.

Date statistice

  • Aceste formatii s-au mai intalnit si anul trecut, in Liga Natiunilor. Scotia a castigat de fiecare data, cu 1-0 pe teren propriu si cu 2-1 in deplasare. Acasa a marcat Ryan Fraser, iar in deplasare au facut-o Lyndon Dykes si Ryan Christie din penalty. Singurul gol al Cehiei a fost inscris de Jakub Pesek.
  • Pentru Scotia va fi a 11-a participare la un turneu final, insa este prima oara la un EURO din 1996 incoace. Doar in cea mai veche calificare a reusit sa treaca de faza grupelor, asadar pare sa aiba o problema din acest punct de vedere.
  • Cehia are in palmares trofeul EURO pe cand forma aceeasi natiune cu Slovacia, in anul 1976. Ea a castigat atunci impotriva Germaniei de Vest la penalty-uri. A fost implicata in singura finala decisa de un „Gol de aur”, in 1996, cand a pierdut cu Germania.
  • Scotia nu a marcat in 4 din ultimele 6 dueluri avute la un Campionat European. Trebuie insa tinut cont ca a scapat fara sa primeasca gol in 4 din precedentele 6 aparitii avute la un EURO sau la un Campionat Mondial.
  • Mai bine de jumatate, adica 54% din golurile Cehiei marcate in calificarile pentru acest turneu final au venit din faze fixe, mai exact, 7 din 13 reusite. Doar Ungaria mai sta la fel de bine din acest punct de vedere, insa ea evoluat si in 2 baraje.

Scotia – Cehia cote pariuri

Mai jos regasesti 3 ponturi pariuri Euro 2020 pe care le poti alege pentru acest duel:

  • 3.60 este cota pentru ca Patrick Schick sa iasa golgheterul nationalei sale – Pariaza acum la Superbet cu bonus 500 RON
  • Unul din pronosticuri Campionatul European 2021 care poate fi incercat pentru acest meci este Cehia marcheaza peste 2.5 goluri, la o cota de 1.75 – Pariaza acum la Betano cu bonus 1.000 RON
  • Scotia pare una din „victimele sigure”, avand in vedere ca are cota 2.10 sa finalizeze aceasta competitie pe ultimul loc in grupa – Pariaza acum la 888sport cu bonus 1000 RON

Ponturi pariuri Scotia – Cehia

Scotia – Cehia ponturi pariuri

Din punctul meu de vedere Scotia este capabila sa aiba o prestatie de calitate. Trece printr-o forma ceva mai buna decat adversara sa de acum si jucatorii vin cu un moral mai ridicat la acest turneu final.

Selectionata britanica are cativa jucatori care pot face diferenta si aici ma refer in special la Che Adams, Lyndon Dykes si John McGinn. Vine dupa 5 partide in care a inscris cel putin o data pana in minutul 80.

Cehia pare sa aiba ceva dificultati cand vine vorba de faza defensiva. A primit gol in precedentele 5 jocuri si in 4 dintre ele a facut-o in primele 79 de minute. In 2020 a dat piept de 2 ori cu oponenta de acum si de fiecare data a incasat gol in prima repriza.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Scotia – Cehia
Pronostic: 
Scotia inscrie pana in minutul 80
Cota: 
1.60 @

Scotia – Cehia ponturi pariuri

Asa cum de altfel se vede si prin cotele oferite la casele de pariuri, aceasta partida va fi una extrem de echilibrata, fara o favorita certa. Asta ma face pe mine sa aleg un pronostic pe reusite putine. Chiar nu cred ca se vor inscrie mai mult de 2 goluri si cota este acceptabila pentru un astfel de pariu.

Vom vedea la lucru formatiile care se bat pentru locul 3, un meci pe care niciuna dintre ele nu isi permite sa il piarda. Este debutul lor la EURO, iar eu sunt convins ca abordarile o sa fie prudente. Se va pune accent pe siguranta defensiva si nu se vor lasa spatii. Nu m-ar mira sa vedem un 0-0.

Ultima disputa directa a fost la sfarsitul anul trecut, in Liga Natiunilor si s-a jucat chiar in Scotia. S-a marcat atunci un singur gol. Ma bazez si pe faptul ca niciuna dintre aceste echipe nu exceleaza din punct de vedere ofensiv, fara oameni care sa impresioneze in fata.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Scotia – Cehia
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.54 @

Scotia – Cehia ponturi pariuri

Jucand acasa, la Glasgow, Scotia cred ca e favorita sa se impuna in acest joc, acestia castigand recent doua jocuri in fata Cehiei, in Nations League, urmand a viza un alt rezultat pozitiv.

Iar Scotia pare mai in forma decat Cehia inaintea startului campionatului European, Cehia avand probleme in deplasare, unde a pierdut in ultimele 2 meciuri, 1:0 cu Tara Galilor si 4:0 cu Italia, jocul cu Italia fiind ce ii drept, unul amical.

Acasa, Scotia e neinvinsa din 2019, 5 victorii si 3 remize, remizand anul acesta cu Austria, scor 2:2, castigand in fata Insulelor Feroe cu scorul de 4:0, in timp ce Cehia are 4 infrangeri in ultimele 5 deplasari.
Scotia – Cehia
Pronostic: 
Sansa duba 1X
Cota: 
1.47 @

Scotia – Cehia ponturi pariuri

Cred ca acest meci are potentialul de a fi unul destul de spectaculos. Cu o victorie luni dupa amiaza, una dintre cele doua echipe va lua o optiune serioasa la fazele eliminatorii. Ambele combatante vor da totul pentru un succes si ma astept sa vedem multe faze de poarta.

Mie Cehia mi-a placut foarte mult din punct de vedere ofensiv in preliminarii. Sa nu uitam ca atunci a inscris in medie peste 1.5 goluri pe intalnire, iar in poarta Angliei a avut doua reusite. Cehii au deja 10 goluri in cele 5 partide din 2021 si cred ca si in acest duel vor demonstra ca pot fi foarte periculosi pe atac.

Scotia va fi in schimb sustinuta de proprii fani si practic va fi obligata sa iasa la atac. La inceputul lunii scotienii au inscris doua goluri cu Olanda, reusind sa marcheze doua si in poarta Austriei in primavara. Asadar, ma astept sa vedem un duel frumos, cu minim doua reusite.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Scotia – Cehia
Pronostic: 
Peste 1.5 goluri
Cota: 
1.55 @

Scotia – Cehia ponturi pariuri

Cred ca va fi un meci foarte echilibrat fiindca nu vad o diferenta mare de valoare intre cele 2 loturi. De aceea am ales sa ma feresc de un pariu pe solist si am mers pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere.
In 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Scotia s-au marcat intre 2 si 5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 3 din ultimele 4 partide ale Cehiei.
Cele 2 formatii s-au intalnit de 2 ori in 2020 si rezultatele au fost 1-0 respectiv 2-1.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 5.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Scotia – Cehia
Pronostic: 
2-5 goluri
Cota: 
1.64 @

Scotia – Cehia ponturi pariuri

Selectionata Cehiei nu traverseaza o forma prea buna in fata Scotiei, ajungand la 4 meciuri fara succes, ultimele 2 partide fiind recent disputate (2020) in cadrul Uefa Nations League.
Scotia s-a impus cu 1-0 acasa si 2-1 in deplasare.

Forma buna este continuata si in 2021, avand 5 partide consecutive fara infrangere, obtinand 3 remize, cu gol marcat si 2 victorii. Ryan Christie si James Forrest, ambii evoluand pentru Celtic Glasgow, formeaza cuplul de atacanti, in care scotienii isi pun mari sperante in fata cehilor.

Cehia, are doar o victorie in ultimele 5 meciuri disputate in deplasare, in fata modestei Estonia. Este fara gol marcat in ultimele 2 meciuri, pierzand in fata Italiei si a Tarii Galilor. Krmencik si Schick sunt oamenii de baza ai cehilor, care spera la o victorie in fata galezilor, intalnind practic cel mai slab adversar al grupei, din care mai fac parte Anglia si Croatia.

Se anunta un duel foarte disputat din care consider ca Scotia va iesi castigatoare, dar pentru siguranta pronosticului, voi miza pe cel putin un gol inscris de aceasta selectionata.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Scotia – Cehia
Pronostic: 
Scotia marcheaza
Cota: 
1.44 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: