Biletul zilei handbal 02.09.2021

0

Biletul zilei handbal 02.09.2021 – Mergem în continuare pe goluri in handbalul scandinav, cu două partide la o cotă finală de 2.40.

Ponturi pariuri handbal 02.09.2021

Ponturi pariuri pentru Fredisktad F – Vipers Kristiansand F

Deținătoarea Ligii Campionilor, Vipers Kristiansand, incepe sezonul intern în deplasare la Fredikstad, o echipă pe care a invins-o în ultimele 10 partide consecutive.

Vipers este cea mai bună echipă din Norvegia și are un lot foarte puternic în care se regăsesc majoritatea jucătoarelor din echipa națională a Norvegiei.

Vipers are un joc frumos, jucătoarele foarte rapide creeand premisele marcării multor goluri.

Fredikstad este o echipă de mijlocul clasamentului, fără mari aspirații, însă este o echipă care nu lungește mult atacurile finalizând rapid fazele.

Avem două echipe care preferă un tempo ridicat pe toată perioada meciului, astfel că mergem pe over. Vipers a marcat extrem de mult sezonul trecut, a păstrat aceeași linie și în amicale și mă aștept să înceapă la fel sezonul.

Pont: peste 57,5 goluri @ 1.55 Betano

Ponturi pariuri pentru Sonderjyske – Aalborg

Cea de-a doua propunere vine din campionatul danez masculin, de la meciul Sonderjyske – Aalborg.

Aalborg, echipa care anul trecut a reușit să câștige toate trofeele interne în Danemarca, debutează în noul sezon pe o arenă unde nu a mai pierdut de 7 ani , contra unei formații cu aspirații modeste și de o valoare mult inferioară.

Aalborg este finalista ligii campionilor de anul trecut și are un atac în care strălucesc suedezii Claar și Sandell, dar și campionii mondiali Saugstrup, Molgaard ori Antonsen.

Handbalul in Danemarca este extrem de rapid, Aalborg fiind o echipă care de regulă marchează multe goluri, cu o medie de peste 32 goluri/ meci sezonul trecut.

Sonderjyske este de asemenea o echipă ofensivă, care marchează multe goluri și care poate contribui la un meci extrem de spectaculos.

Ultimul meci direct a avut 68 de goluri.

Pont: peste 58,5 goluri @ 1.55 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 5 din 10
Unitati: +237

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here